Skocz do zawartości

Problem z instalacją

Rekomendowane odpowiedzi

Po nadaniu praw katalogu [otwarty_inc] na chmod 755 nie mogę uruchomić pliku instalacyjnego www.twojadomena.pl/otwarty_inc/otwarty_install.php.

Jak może być tego przyczyna?

utworzyłem plik config.php w otwarty_inc, wpisałem zawartość

<?

$home_dir = "/home/uzytkownik/public_html/folder_katalogu/";

$dbhost = "localhost";

$dbuser = "uzytkownik_bazy_danych";

$dbpss = "haslo_uzytkownika_bazy_danych";

$dbname = "nazwa_bazy_danych";

$prefix = "otwarty_";

$login = "login_do_panelu_admina";

$pass = "haslo_do_panelu_admina";

?>

ale teraz pytanie jakie dane podać np. login_do_panelu_admina - jaki wpisać? trzeba go na tym poziomie po prostu wymyślić czy podać login i hasło takie jak do bazy danych?

Serwer i domeny jest w domeny.pl

Miałem wersję 1.0, skasowałem pliki z serwera oraz usunąłem stara bazę danych. Utworzyłem nową bazę i zrobiłem tak jak piszą w instrukcji - prawa nadałem odpowiednim plikom i nie mogę po wrzuceniu linka w pasek adresu www.twojadomena.pl/otwarty_inc/otwarty_install.php wyskakuje komunikat

Not Found

The requested URL /otwarty_install.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache Server at branza.com.pl Port 80

Plik config.php mam utworzony. Co się dzieje ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności