Skocz do zawartości

Ile wejsc

MegiCosmeticLaser

Rekomendowane odpowiedzi

Ile trzeba mieć wejść dziennie na stronę, żeby AdKontekst chciał w ogóle umieszczać na mojej stronie reklamy? z poprzedniego postu widać, że nie ma to znaczenia.

Chciałbym się dowiedzieć czy już samo zamieszczenie takich reklam powoduje, ze strona zostaje umieszczona wyżej w wynikach wyszukiwania?

I jeszcze jedno... od czego zależy jak dużą prowizję procentową dostanę od jednego kliknięcia?

Zakładam, że te małe strony dostaną mniejszą, ale jestem ciekawy, czy po jakimś czasie (w miarę podnoszenia jakości strony, wstawiając więcej artykułów itp) można negocjować stawki?

Z góry dzięki za info

1. Wyżej w Google na pewno nie, może ewentualnie w NetSprint (ale też wątpię).

2. Stawka zależy od systemu - w Google AdSense zależy m.in. od reklamodawcy, tematyki, kraju...

można negocjować stawki?

Raczej niechętnie będą do tego podchodzić.

Ile trzeba mieć wejść dziennie na stronę, żeby AdKontekst chciał w ogóle umieszczać na mojej stronie reklamy? z poprzedniego postu widać, że nie ma to znaczenia.

[Adkontekst] nie ma dolnego limitu, najważniejsze, żeby serwis był wartościowy w oczach reklamodawców. Jeśli masz wątpliwości zawsze lepiej się zgłosić www.adkontekst.pl/rejestracja- otrzymasz szybko odpowiedź.

Chciałbym się dowiedzieć czy już samo zamieszczenie takich reklam powoduje, ze strona zostaje umieszczona wyżej w wynikach wyszukiwania?

[Adkontekst] nie ma

I jeszcze jedno... od czego zależy jak dużą prowizję procentową dostanę od jednego kliknięcia?

[Adkontekst] przede wszystkim od ilosci odsłon, uu, jakości serwisu, kategorii tematycznej

Zakładam, że te małe strony dostaną mniejszą, ale jestem ciekawy, czy po jakimś czasie (w miarę podnoszenia jakości strony, wstawiając więcej artykułów itp) można negocjować stawki?

[Adkontekst] jeśli wzrost jest naprawdę wyraźny nie pozostaniemy z pewnością obojętni

optymalizuj.adkontekst.pl - tu znajdziecie ciekawe porady i case studies dot. Adkontekst i ContentStream

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności