Skocz do zawartości

[Praca] Szukam pracy w braży SEO, Reklamy

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

poszukuję pracy w branży pozycjonowania, reklamy internetowej, realizacji kampanii reklamowych, tworzenia zaplecza, czy choćby kodowania stron do xhtml i css.

Zależy mi przede wszystkim na atrakcyjnym wpisie w CV, dlatego jestem w stanie pracować choćby za darmo lub też za symboliczną miesięczną opłatę, która pokryje koszt energii elektrycznej zużytej przez komputer :)

Dlaczego chcę pracować za darmo?

Ze względu na moją sytuację osobistą. Po prostu za kilka miesięcy będę musiał pracować, żeby przeżyć. Jestem młody (18 lat z haczykiem), mam wprawdzie doświadczenie w pozycjonowaniu, kodowaniu stron do xhtml, css, swojego czasu byłem nawet Dyrektorem ds. Marketingu i PR pewnego portalu internetowego, bezpośrednio kontaktowałem się i uczestniczyłem w spotkaniach z takimi firmami, jak MSI, czy Apple, ale brak mi w tym momencie doświadczenia w jakiejś agencji reklamowej, czy zewnętrznych firmach. Mam plany co do własnej firmy (działam już w AIP), ale zdaję sobie sprawę, że stabilny, stały dochód będę w stanie zapewnić sobie dopiero za jakiś czas.

Przez najbliższe kilka miesięcy zamierzam uzupełnić moje CV. Jestem otwarty na wiedzę, a to co robię jest dla mnie pasją, przyjemnością, rozrywką.

W związku z tym, że jestem jeszcze uczniem, jestem w stanie pracować około 20-25 godzin tygodniowo (przede wszystkim w godzinach nocnych). Jestem zainteresowany tylko pracą zdalną, aczkolwiek każdego dnia mogę pojawić się w biurze na 1-2h (Lublin, Warszawa), w biurze mogę spędzić też całą sobotę :)

Gwarantuję moje pełne zaangażowanie i sumienność.

Wszystkich zainteresowanych, proszę o kontakt na PW lub mail danielkornas@gmail.com . Wyślę wtedy moje CV oraz odpowiem na wszelkie pytania.

Pozdrawiam,

Daniel Kornas

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności