Skocz do zawartości

Artykuły Edukacyjne

Ali

Rekomendowane odpowiedzi

To pierwszy tego typu problem. Jeżeli się coś takiego będzie powtarzać (przynajmniej jeszcze raz) to na pewno zamontuję takową wtyczkę.

• 4 miesiące temu...

Dla tych których to chociaż troszkę interesuje to od jakiegoś czasu serwis ma PR2 także jeszcze raz polecam :D

Mógłbym dodać kilka fajnych artykułów ale powiedz mi czy tak długo zwlekasz z akceptacją wpisu czy nikt się nie dopisywał skoro ostatni artykuł był dodany w marcu?

Pozdr

Paweł

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Od marca dodawane były same śmieci (wszystko musiało iść w kosz nie spełniało regulaminu). Sam nie miałem czasu dodawać nowych tekstów, ale postaram się to nadrobić :D Aha sam dodaje raczej artykuły bez linków.

Pozdro

• 2 tygodnie później...
Od marca dodawane były same śmieci (wszystko musiało iść w kosz nie spełniało regulaminu). Sam nie miałem czasu dodawać nowych tekstów, ale postaram się to nadrobić :) Aha sam dodaje raczej artykuły bez linków.

Pozdro

Jak dodać artykuł, skoro nie można się zarejestrować?

• 2 tygodnie później...

Artykułów przybywa, ale pragnę przypomnieć:

Posty niezgodne z regulaminem, opublikowane gdzie indziej - nie zostaną zaakceptowane !!

Trudno to chyba opanować ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności