Skocz do zawartości

Katalog a precelek?

gregi1

Rekomendowane odpowiedzi

Czy warto, i czy nie zaszkodzi katalogowi zrobienie precelka na subdomenie do domeny katalogu.

Jesli mam katalog katalogowani.pl (pr2 i ok 6 linkow) czy warto abym zrobil jakis precelek na jego subdomenie? Czy nie dostane jakiegos bana albo filtra od google, i czy nie spadnie mi pr? Wiem ze PR ma ostatnio male znaczenie ale wciaz jest pozytywnie postrzegany wsrod internautow?

czy lepiej precelka zrobic na nowej domenie?

Kulinarny blog- tylko najlepsze przepisy kulinarne- KulinarnyBlog.pl

Subdomena traktowana jest jako zwykła domena przez Google więc bana na pewno nie będzie. chyba że sam dopuścisz do tego np. klonując jakiegoś innego precelka lub dopuścisz, aby automaty wysyłały na niego artykuły.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności