Skocz do zawartości

Porady optymalizacji strony

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Posiadam stronę samochody-swiata.pl, czy możecie mi jak jeszcze mogę lepiej ją zoptymalizować?

Na stronie mam wszędzie odnośniki <b></b>, słyszałem że jest niezgodne ze standardami i lepiej stosować <strong></strong> ?.

Czy dodawać w linkach title tzn. tak : <a href="https://www.samochody-swiata.pl/marka4/bmw/" title="BMW">BMW</a> ?

Pozdrawiam!

Nie wiesz kto do Ciebie dzwonił? Sprawdź w największej bazie numerów telefonów: https://czyj-numerek.pl

Artybut title="..." lepiej jest wykorzystać na słowa podobne do opisu liku ale nie identyczne ... na zasadzie uzupełnienia:

<a href="..." title="BMW seria 5">BMW</a> :)

Znacznik <b> został wyparty przez <strong> ... więc będąc w zgodzie z postępem używa się <strong> ;)

Jeżeli chodzi o szczegółowi opis strony z wskazówkami dotyczącymi optymalizacji ... takie audyty się wykonuje w celach zarobkowych ;)

Czytaj, zadawaj pytanie w razie wątpliwości ... a pomoc się znajdzie :)

Pozdrawiam :)

Zainwestuj w ksiązkę https://helion.pl/katalog/94,0,0.html

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Atrybut title nie pomaga w pozycjonowaniu, stosuje się go wyłącznie pod kątem usability.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

@Atrybut title nie pomaga

Ciekawe BZDURY wypisujesz ;)

// jeśli chodzi o title w kodzie linku to Masz rację

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jeśli piszę "atrybut title" to nie muszę dodawać, że chodzi o link, bo to co jest w nagłówku strony nie jest atrybutem, a znacznikiem.

Kolejny raz Ci się nie udało :D

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Spotkałem się już z wieloma interpretacjami title w kontekście znacznika w tym między innymi jako atrybut nagłówkowy strony.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności