Skocz do zawartości

Hekko czy Linuxpl

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

fanie przerobili directadmin pod spamy ;).

mowa o Linuxpl.com

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pewno serwery maja teraz obciazone i padaja rozne rzeczy, bo ludzie chca sobie przeczytac ten ich regulamin i zapamietac stronke, zeby tam przypadkiem konta nie kupic :P

7:1 dla linuxpl.com - zdarzają się wpadki każdemu - w porównaniu do nazwy :) :)))

Pewno serwery maja teraz obciazone i padaja rozne rzeczy, bo ludzie chca sobie przeczytac ten ich regulamin i zapamietac stronke, zeby tam przypadkiem konta nie kupic :P

7:1 dla linuxpl.com - zdarzają się wpadki każdemu - w porównaniu do nazwy :) :)))

Tu nie chodzi o wpadke. Wiadomo, ze moga zablokowac konto. Nei zdziwie sie nawet jakby to byla wina tej dziewczyny i dobrze postapili. Chodzi tu o zachowanie wlasciciela na gg. Po takim zachowaniu moge sie spodziewac, ze kiedys wejde na gg, a tam wiadomosc od admina "spierd#$@% juz cie nie hostujemy i kasy nie oddamy. Powod - bo tak mi sie podoba."

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

"spierd#$@% juz cie nie hostujemy i kasy nie oddamy. Powod - bo tak mi sie podoba."

Czy coś Wam to nie przypomina?;) Niektórzy admini lubią tak traktować swoich użytkowników.

linuxpl.com (...) w porównaniu do nazwy :aniolek::)))

No ja się z tym zgodzić nie mogę. Nazwa jest bardziej profesjonalna, przynajmniej w moich przypadkach. Backupy baz miałem po kilku minutach o 3ciej w nocy. Ale jakby nie patrzeć to w nazwie płacę 10 (!) razy tyle za serwer, więc nawet tego nie porównuję;)

oba są dobre.

hekko - niskie pingi, z tego co pamiętam serwery w PL

linuxpl - niskie ceny ale trochę wyższe pingi z Niemiec, dobra jakość usług

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Korzystam z jednego i drugiego hostingu i mogę powiedzieć, iż oba spełniają moje wymagania, pingi bardzo niskie, a w przypadku Linuxpl, kontakt z administratorem też w pełni poprawny.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

A ja dziś zabieram wszystko z Linuxa. Przed chwilą wyłączyli mi domenę, która trzepie największe zarobki za niby "sztuczny ruch" choć nic z tą domeną nie jest robione. Może to tylko ja mam takiego pecha do tej firmy ale to już ich trzeci zonk a na więcej swoim serwisom pozwolić nie mogę:/

A ja dziś zabieram wszystko z Linuxa. Przed chwilą wyłączyli mi domenę, która trzepie największe zarobki za niby "sztuczny ruch" choć nic z tą domeną nie jest robione. Może to tylko ja mam takiego pecha do tej firmy ale to już ich trzeci zonk a na więcej swoim serwisom pozwolić nie mogę:/

Na strone miales atak ddos z setek roznych IP i do tej pory ten atak trwa

Poblokowalismy juz ponad 200 adresow IP na firewallu aby strona mogla dzialac..

Wiec pretensje mozesz miec tylko do swoich wrogow ktory zapodali Ci taki atak

A jak chcesz mozesz sie przenosic do konkurencji tam napewno by Ci chetnie pomogli bawiac sie godzine czasu w wypalywanie

odpowiednich pakietow i ich blokowanie..

pozdr,

Piotr

Jak mogłem mieć atak z setek IP jak dziś mam ruch na stronie w granicach 300 UU, to tyle co nic.

takiego ataku nie bedzie widac po statach bo aby w statach byl ujety taki ruch ,atakujacy Ip musi pobrac cala zawartosc strony aby serwer

www mogl to zalogowac czy tez jakies zewnetrzne staty..

atak polega na wysylanie setek malych pakietow na IP domeny i czekanie na ack..

Nikt Tobie domeny nie blokowal bo tak mu sie spodobalo ,byl konkretny problem ktory musialbyc w taki a nie inny sposob

rozwiazany

Po wiecej informacji mozesz pisac do nas na maila bo to forum nie jest biurem obslugi..

pozdr,

Piotr

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności