Skocz do zawartości

Hekko czy Linuxpl

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hekko. Od początku roku tylko 2 awarie, usunięte w ciągu 10 minut.

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Skoro opinie są takie podzielone to przetestuj usługę. Nie wiem czy Hekko jeszcze to oferuje, ale swego czasu całkiem niedawno mieli promocję, 3 mies. za free i jeśli Ci się spodoba można zostać. A tak poza tym, to w tym przypadku radzę kierować się parametrami. Ja osobiście wybrałbym linuxpl dlatego, że jest taniej, większy transfer i pomoc 24h 7 dni w tygodniu. Z hekko też korzystam.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Mam i śmiga. Miałem już nawet stawiać VPS'a, ale daje rade bez problemu. Bez problemu o ile ekipa OA nie spartoli czegoś, co zarżnie procka. Wtedy jak juz pisałem 2, 3 dni i blokada konta. :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• 4 tygodnie później...

Na Linuxpl mam Seo konto na Hekko mam dwa konta jak na razie jest ok.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

• 2 tygodnie później...

linuxpl ma świetny support i 0 problemów do tej pory, plus dla tej firmy ode mnie

Interesując się SEO i tworzeniem stron, na pewno zainteresuje Cię też zarabianie przez internet

może jesteś fanem samochodów, motocykli, rajdów? Z niecierpliwością czekasz na powrót Roberta do F1? Zajrzyj na sporty motorowe

Dodatkowo w LPL nie ma sztywnych limitów obciążenia, to jest zdecydowany plus.

Bycie na łasce-niełasce administratora jest zdecydowanym minusem, nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz że jest inaczej.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności