Skocz do zawartości

Hekko czy Linuxpl

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

Totalnie sie nie zgadzam jesli chodzi o kontakt.

To prawda ze w hekko nie trzba czekac dlugo, ale z ludzmi z linuxpl sobie mozna popisac na gg nawet! wiec odpowiedz mam czesto w kilkadziesiat sekund!

Poza tym najwazniejsza kwestia, w hekko po prostu rozmawiasz jak z maszynami, jak tak jest w regulaminie to juz koniec, w linuxpl mozna pogadac jak z ludzmi i chętnie pojda na reke.

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja polecam Linuxpl zawsze ktoś jest na gg i zawsze mile z szacunkiem odpowiedzą(przynajmniej mi) w hekko jak zadasz czasami głupie lub banalne pytanie to odpowiedzą z łaski ale już nie koniecznie miło:)

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

Ja polecam Linuxpl zawsze ktoś jest na gg i zawsze mile z szacunkiem odpowiedzą(przynajmniej mi) w hekko jak zadasz czasami głupie lub banalne pytanie to odpowiedzą z łaski ale już nie koniecznie miło:)

To Ty miałeś pecha. Nigdy nie miałem tam odpowiedzi z łaski na uciechę. Zawsze z szacunkiem. Niestety racja z gg, szkoda że hekko tego nie ma ale jak mają chwilę to odp są w przeciągu 2-3 minut.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

• 2 tygodnie później...

Ja spokojnie mogę polecić Linuxpl. Kontakt swietny. Nie dość, że całą dobę to jeszcze GG i czat - gratulacje.

Jeśli chodzi o Hekko to ich tanie ramie Jupe tez daje radę jednak nie ma takich możliwości kontaktu jak w Linuxpl i godziny kontaktu sa ograniczone: "Biuro Obsługi dostępne jest od poniedziałku do piątku w godzinach 8 do 22 oraz w soboty w godzinach 9 do 17." A kontakt przez cała dobę - sama świadomość daje naprawde wiele!

Ciekawa oferta na usenet w UseNeXT . Z kolej usenet unlimited tylko w Newshosting .

W serwisach anglojęzycznych o sieci Usenet można znaleźć ciekawe informacje.

• 1 miesiąc temu...

ok. mam do Was jako userów pytanie. mam obecnie pakiet w linuxpl. Zastanawiam się nad przejściem do hekko, tylko myślę czym różnią się te pakiety:

- linuxpl Konto W5GB - 20 GB pojemności 120 GB transferu / miesiąc 233.70 zł/rok

- hekko MaxPack - 12 GB pojemności 120 GB transferu / miesiąc 344,40 zł/rok

jeszcze w hekko sa limity na cpu a w linuxpl teoretycznie ich nie ma

mozecie mi podać inne przewagi hekko za ta cenę? nadaje sie bardziej pod seo softy? bo w linux mam donlinkage i seocat i dziala. moze w hekko jest większy czas wykonywania skryptów albo inne kwestie jak wywolywanie crona - bo obecnie co minute wywoluje go z az?

nadaje sie bardziej pod seo softy? bo w linux mam donlinkage i seocat i dziala. moze w hekko jest większy czas wykonywania skryptów albo inne kwestie jak wywolywanie crona - bo obecnie co minute wywoluje go z az?

hekko jest oddzielna usługa "HOSTING POD NARZĘDZIA SEO", a na tym hostingu co podałeś nie można uruchamiać automatów.

nadaje sie bardziej pod seo softy? bo w linux mam donlinkage i seocat i dziala. moze w hekko jest większy czas wykonywania skryptów albo inne kwestie jak wywolywanie crona - bo obecnie co minute wywoluje go z az?

hekko jest oddzielna usługa "HOSTING POD NARZĘDZIA SEO", a na tym hostingu co podałeś nie można uruchamiać automatów.

no to na to wychodzi że w linuxpl gdzie jestem teraz jest taniej, wiekszy limit, brak zuzycia procesora i jeszcze moge sobie spokojnie uruchamiac niektore automaty, tylko crona z zewnatrz wywolać, a w hekko jest tylko szybciej? Coś mi się nie chce wierzyć, bo inaczej nikt by z tego nie korzystał. Nie pisałem o publikerze, ani omni sofcie bo takowych nie posiadam nawet.

Posiadam konto w linuxpl, jestem zadowolonym użytkownikiem, w hekko kiedyś też miałem, również nie narzekałem. Według mnie są na podobnym poziomie, no może linuxpl minimalnie "pewniejszy".

WYKONAM: teksty, grafikę, strony www oraz bannery flash.

>>> Moje allegro <<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności