Skocz do zawartości

Wosinska.pl

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dodałem opis 250 znaków i za krótki. ile mam mieć tego opisu?

druga sprawa tytuł za długi - w innych seokatach nie było problemu. po co to komplikować?

dodałem opis 250 znaków i za krótki. ile mam mieć tego opisu?

No już nie przesadzaj. Wpisz parę znaków więcej i będziesz miał opis na zielono podświetlony co będzie oznaczało, że już jest ok.

Jednak moim zdaniem regulamin by się przydał...

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

A po co pisać regulamin, że Iza może wszystko?;) To z założenia jest katalog w którym to właściciel dodaje strony a nie internauci. Internauci tylko mogą pomagać w tworzeniu takiego spisu:)

A co do ilość słów kluczowych, znaków w temacie i opisie to inaczej nie będzie. Mam uczulenie na długie i bezsensowne tytuły oraz tysiące słów kluczowych.

Pięć słów na tytuł i pięć słów do keywordsów to wystarczająca ilość.

Co do opisu to 400 znaków to nie jest dużo, nie przesadzajmy.

A po co pisać regulamin, że Iza może wszystko?smile.gif

Po to żeby się ludzie nie denerwowali...;) Dla katalogu w obecnej formie ok (same darmowe wpisy), ale mnie osobiście wkurzają katalogi oferujące wpisy płatne bez regulaminów.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

ja mam inne pytanie - skoro większość seokatalogów posiada 200 znaków, to dlaczego twój akurat posiada 400?

ale nie o tym miało być. chciałem zapytać, czy jak już dodam 400 znaków, to będę mógł wstawić linka - bo w tej chwili próbowałem i się nie dało. ;)

No Panowie nie przesadzajmy. Katalog jest darmowy to po pierwsze. Po drugie opisy mają być takiej długości jak życzy sobie właściciel. Po trzecie to nie robicie łaski dodając swoją stronę. Jakby MKS chciał opisy po 1000 znaków to jego prawo. Nie musicie się dodawać. Są inne katalogi gdzie limity są dużo mniejsze.

To jakaś parodia:) Człowiek wydaje 100 zł na wartościową domenę, 120 zł na skrypt i około 150 zł miesięcznie na pkt do podlinkowania a tu mu jeszcze ludzie marudzą. Dobrze, że przynajmniej niektórzy przynajmniej rozumieją istotę katalogów.

@spookypld wymagać to sobie możesz obiad od żony (chyba, że masz 16lat, bo na to poziom Twoich postów wskazuje).

chciale dodac swoja strone o miodzie i sie poddalem jak po napisaniu ponad 260 znakow wciaz byla zamalo, katalog mi sie podoba i hcial by dodac do niedo mojego nowego wordpress tylko niewiem ilu slow musialbu uzyc w descrypcji?

Faktycznie, dla Ciebie napisanie jednego poprawnego zdania, to wyczyn. To jakiś pidżin polish?

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

ja mam inne pytanie - skoro większość seokatalogów posiada 200 znaków, to dlaczego twój akurat posiada 400?

Moje też mają min. 400 :D

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności