Skocz do zawartości

Wosinska.pl

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

To jakaś parodia:) Człowiek wydaje 100 zł na wartościową domenę, 120 zł na skrypt i około 150 zł miesięcznie na pkt do podlinkowania a tu mu jeszcze ludzie marudzą. Dobrze, że przynajmniej niektórzy przynajmniej rozumieją istotę katalogów.

@spookypld wymagać to sobie możesz obiad od żony (chyba, że masz 16lat, bo na to poziom Twoich postów wskazuje).

Najlepiej nie wdawać się w takie dyskusje, komu nie chce się pisać dłuższego opisu proponuje odwiedzać same Qlweby :)

a co do samego katalogu... to jeden z lepszych jaki powstał na tym skrypcie.

Powodzenia w moderacji !

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

żeby nie było, że tylko krytykować potrafię - katalog załapał PR4 i jest uber mocny. :)

Mimo wszystko donoszę, że skórka ma błąd, który powoduje, że ucina opis z prawej strony, Spec: WinXP,Opera 10.10,1280x1024px

• 3 tygodnie później...

Wszystkie moje katalogi mogą mieć chwilowe pady w najbliższych dniach, gdyż przenoszę je na serwery dedykowane co na pewno przełoży się na prędkość ich działania. Wosińska poszła na pierwszy ogień bo ma największy ruch. Niestety serwery przemieliły się w momencie gdy zasnąłem z laptopem na kolanach i dopiero teraz mogłem to poprawić.

Swoją drogą Kukis możesz darować sobie jad w postach skierowanych do mnie, bo nic dobrego tym nie wskórasz.

A ja pochwale katalog :pytajnik:

Ładnie zaindeksowane wpisy, ba nawet ładnie się pozycjonują, a i google go wyróżnił w link: tylko 3 w tym właśnie wosinska :pisze:

Murzasichle noclegi - tanie, 10km do Zakopanego

Forum wielotematyczne

Sichle - szczegóły na PW

M_K_S chyba masz mały błąd.

HTTP 404 nie znaleziono pliku

https://wosinska.pl/ostatnio,dodane/

https://wosinska.pl/najpopularniejsze/

https://wosinska.pl/moi,przyjaciele/

Pozdrowienia dla Izy :pytajnik:

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Ihmo przy "Wspierają" - wg. mnie to takie subtelne zaproszenie do klikania. Daje wycinek z zasad:

(...) Zachęcać użytkowników do klikania reklam Google za pomocą wyrażeń takich jak ,,klikaj reklamy", ,,pomóż nam", ,,sprawdź te linki" itp.

"Menu" też wprowadza w błąd i narażasz się na "nieprawidłowe kliknięcia".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności