Skocz do zawartości

Wosinska.pl

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

Błąd zliczania.

Zapewniam Cię, że nie błąd. Po prostu boty. Ot i cała zagadka

Czyli pozostałe tylko z systemów? :D

Tak, w większości tak. Jak załapią tak jak te to też będą linkowane. Ale nie wszystko na raz.

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale nie wszystko na raz.

Dokładnie. Jak się robi wszystko na raz to później wychodzi na świat setki kwiatków bez wartości zamiast skupić się na jednym, ukończyć go i wziąć się dopiero za następny.

Gratuluję katalogu :D

multikonto, recydywa

Eee tam od razu na jednym:) Jak widać mam 20 i powoli zaczynają nabierać całkiem fajnej mocy. Na razie skupiam się na trzech ale oczywiście z czasem liczę, że cała gromadka będzie tak wartościowa.

Dziś na świat wyjdzie najlepszy z moich katalogów:) Jeszcze tylko kilka poprawek i...

Zapewniam Cię, że nie błąd. Po prostu boty. Ot i cała zagadka

Czyli błąd.

Dokładnie. Jak się robi wszystko na raz to później wychodzi na świat setki kwiatków bez wartości zamiast skupić się na jednym, ukończyć go i wziąć się dopiero za następny.

Czyli, zeby dokończyć i zrobić wszystko cacy, trzeba wpakować w stronę kilkadziesiąt tysięcy punktów? Fajny tok myślenia.

Swoją droga, spoko katalog. Większość wpisów, trafia chociaż do indeksu (bez linkowania). Kukisowi chodzilo chyba o to, ze masz 4 jednostki reklamowe na stronie głównej, a dozwolone jest mieć maksymalnie 3 (przynajmniej kiedyś tak było).

Nie ma 4 jednostek. A dozwolone są trzy jednostki reklamy i trzy jednostki linków.

A uwagi o pkt nie rozumiem. Chyba nie przeczytałeś co napisałem wcześniej. Pkt dopalam tylko na początku jak katalog rusza. A, żeby wszystko było cacy to dodatkowo linkuję katalogi z innych źródeł. Mój tok myślenia też mi się podoba:)

Chyba nie przeczytałeś co napisałem wcześniej. Pkt dopalam tylko na początku jak katalog rusza. A, żeby wszystko było cacy to dodatkowo linkuję katalogi z innych źródeł.
Co do podlinkowywania katalogu/wpisów to jest to jeden z trzech moich katalogów, który nie tylko jest podlinkowywany SWLem ale także jest katalogowany i preclowany.

:D

Nie ma 4 jednostek. A dozwolone są trzy jednostki reklamy i trzy jednostki linków.

Dzięki za info ;-).

Dalej Cię nie rozumiem:) No właśnie sam potwierdziłeś tym boldowaniem to co napisałem wyżej. Że katalogi zyskały taką wartość bo nie tylko są dopalane z SLWa.

Co do info to nie ma za co:)

Ja zrozumiałem, że linkujesz katalogi tylko SWL'ami.

który nie tylko jest podlinkowywany SWLem

Czyli akurat ten, nie jest linkowany jedynie systemem. Jak ewentualnie staja się popularne, to dopiero czym innym. A w katalogu na pierwszym miejscu nie chodzi chyba o popularność, tylko moc. Co z tego, ze kilkadziesiat wpisów jest w TOP10 pod średnie frazy, skoro są one linkowane z SWL'i, a połowa wpisów z pozostałych wypada z indeksu.

Nie akurat ten, tylko na razie 3: elsto.pl, wosinska.pl oraz katalog.na-wesele.com. O to czy wpis wypada z indeksu czy nie powinien dbać dodający. Ja przynajmniej jak już kataloguję stronę to zawsze pilnuję, czy wpisy się utrzymują. Mi zależy, żeby jak jakaś fraza wyskoczy w serpach była jak najwyżej. Poza tym swl też daje moc. Tylko nie kilkadziesiąt k o których piszesz:) tyle to daję na wpisy w innych katalogach.

• 3 miesiące temu...

MKS, nie wiem na co Ty wchodzisz, ale masz chyba dolepiony kod przed </body>, który powoduje przekierowanie po kilkunastu sekundach.

ps. w Google już masz "Ta witryna może wyrządzić szkody na Twoim komputerze."

Bardzo dziwne. TC wywalony już dawno (wszystkie pliki usunięte). Obecnie używam FZ bez zapamiętywania haseł, więc jak to wlazło lub czemu tak późno? Tak czy inaczej kod wywalony, dane do serwera zmienione. Jak się będzie powtarzać to tak jak chłopaki przejdę na ssh.

Dzięki za info. U mnie niestety nic nie krzyczał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności