Skocz do zawartości

Czy i wam od kilku dni G nie indeksuje stron

tomierc

Rekomendowane odpowiedzi

cześć, czy i wam od kilku dni G nie indeksuje stron. U mnie trwa to około 25 dni jak strony przestały się indeksować (te nowe), wie może ktoś co się dzieje i czy mam się czegoś obawiać. Niedawno indeksacja nowych strona trwała z 4 minuty a teraz około 25 dni i nic to już martwiąca mnie sytuacja.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Ja nie mogłem przez prawie 2 tyg zaindeksować strony, przeniosłem sobie to na blogspot no i tam po 5 dniach zaindeksowało mi dopiero po 1 podstronie, ale to tylko w tym wypadku, w przypadku innej strony miałem normalnie na drugi dzień w indeksie już prawie cały site.

Mi się indeksują, ale widzę, że wyraźnie wolniej. :/ Może są skupieni wyłącznie na wdrażaniu Google Caffeine. ;)

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Spamy indeksuje obecnie site 1-10 przez 2 tygodnie i po tych dwóch tygodniach mam ponad 50 :)

Nie ma tragedii... A wpisy na normalnych, unikalnych stronkach do kilku kwadransów jeżeli dam linka na zapleczu.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Spamy indeksują się kiepsko, bardziej kiepsko niż kilka miesięcy temu.

Od około 3 miesięcy próbuję zaindeksować strony pisane przez copywritera za 1zł i nic. Dobre strony za to łyka mi dość szybko.

Taaa.. google poznaje, że to zostało napisane akurat przez copywritera i dlatego nieindeksuje :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności