Skocz do zawartości

Współużytkownicy na hostnine

My4tic

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Chcę kupić resellera w H9 jednak cena dość spora jak na amatorskie (w moim przypadku) zabawy dlatego szukam osób (6/7), z którymi mógłbym podzielić koszty i serwer. Oczywiście serwer pod zaplecze a nie utrzymywanie normalnych serwisów. Chętnych proszę o kontakt na PM lub mateusz[at]mordka.pl

Myślę, że oferta warta zainteresowania.

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

• 2 tygodnie później...

Mam na myśli głównie dwie wady hostnine które strasznie mnie wkurzają. Po pierwsze prędkość przesyłu plików za pomocą ftp, scp. Nie wiem jak innym ale mi na połowie z tych ich serwerów przesyła z prędkością 500 bajtów!;)!!! (czyli mniej niż 1 KB) a na drugiej połowie, tej lepszej, z prędkością 1 - 3 kb/s. Już z samego tego powodu można nazwać ten hosting tragedią.

Druga wada to ciągłe timeouty i pady poszczególnych serwerów. Mam reselera i uzbierałem obecnie 30 IP. I własciwie praktycznie każdego dnia mam timeouty i nie działające strony na przynajmniej jednym IP. To przecież to jest porażka.

Mam na myśli głównie dwie wady hostnine które strasznie mnie wkurzają. Po pierwsze prędkość przesyłu plików za pomocą ftp, scp. Nie wiem jak innym ale mi na połowie z tych ich serwerów przesyła z prędkością 500 bajtów!;)!!! (czyli mniej niż 1 KB) a na drugiej połowie, tej lepszej, z prędkością 1 - 3 kb/s. Już z samego tego powodu można nazwać ten hosting tragedią.

Druga wada to ciągłe timeouty i pady poszczególnych serwerów. Mam reselera i uzbierałem obecnie 30 IP. I własciwie praktycznie każdego dnia mam timeouty i nie działające strony na przynajmniej jednym IP. To przecież to jest porażka.

Co do uploadu: nie zgodze sie :) mi spokojnie wyciaga 50-70 KB/s - obojetne USA/UK

Niestety pady (przynajmniej u mnie) zdarzaja sie coraz czesciej ostatnio i nie wiem za bardzo co jest przyczyna, strony czasem nie chodza po 10-20 minut na dzien.

No właśnie wykupiłem i już stawiam zaplecze. Na razie mi się podoba a nic poważnego tam stawiał nie będę. 2/3 godz. padu od czasu do czasu na zapleczu mi nie przeszkadza.

Ps. Jeśli ktoś chce odkupić połowę hostu to zapraszam na PM.

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności