Skocz do zawartości

Adder 7 - Kupił już ktoś?

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Powstał już nowy adder 7.

Opis: https://seoadder.info/adder.html

Kosztuje 399zł.

Czy kupił już go ktoś ?? Czy wart jest swojej ceny i czy pozycjonowanie nim przynosci większy efekt w porównaniu do Addera 6?

Prosze o pomoc.

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam.

Powstał już nowy adder 7.

Opis: https://seoadder.info/adder.html

Kosztuje 399zł.

Czy kupił już go ktoś ?? Czy wart jest swojej ceny i czy pozycjonowanie nim przynosci większy efekt w porównaniu do Addera 6?

Prosze o pomoc.

W tym wątku masz trochę napisane.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=85451

Ja mam wersje 7 i nie jestem zachwycony. Najwięcej stosuje bohatera i LightSeo

Kupil.

I sie wku...ia, bo instalator nie radzi sobie z instalacja i do poniedzialku nie pchne tematu do przedu ani odorbine.

Chyba, ze ktos ma plik ./cfg/config.php z Addera 7 - nie wiem co ma byc w srodku - to pewnie sobie poradze bez ichniego supportu,

no a instalator jak nie potrafi zapisac pliku na serwerze (nazwa, ktory to jest na liscie "dedykowanych") ani nadpisac pustego pliku stworzonego z prawami jak do zapisu. SQL-e sobie juz dam rade wgrac do bazy...

Mam już Addera od kilku miesięcy i jestem średnio zadowolony. Na początku było masę problemów z instalacją i konfiguracją, wreszcie udało mi się ustawić, żeby coś dodawał, ale jeszcze efektów nie zauważyłem.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Witam,

faktycznie początkowo było trochę spraw przy instalacji. Teraz wychodzimy na prostą z tym.

Co do jakichkolwiek spraw, proszę się z nami kontaktować - rozwiążemy je możliwie szybko.

www.seoadder.info

projekt będzie teraz intensywnie rozwijany.

Do półautomatycznego pozycjonowania polecam efektywny i stabilny projekt - SemiAdder

pozdrawiam

Enterso

Wojciech Kłodziński

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

a juz chcialem uaktualnić moje 2 wersje addera 6 do wersji 7 i teraz w sumie to mi sie rzuciło:

Pełna wersja programu. Licencja dożywotnia, promowanie wielu własnych stron bez żadnych dodatkowych kosztów przy maksymalnej liczbie 30 serwisów promowanych w tym samym czasie.
- dzieki cinek60

dla mnie to nie opłacalne przy tylu innych narzędziach dostępnych na rynku za mniejsze pieniądze, aby promować tylko katalogować 30 serwisów jednocześnie

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

fakt - złapie się kilka osób które maja jedna stronkę i wypromują się, ale ja podziękuje za taka kase i takie możliwości

konkurencja jest na rynku taka która daje to sama - za mniejsze pieniądze i bez limitów, które wg mnie jest smieszne- ale jak taka jest polityka firmy mówi sie trudno to wasza sprawa

a gdy w temacie wypowiada sie tylko moderator forum enterso który popiera takie podejście to zycze dalszych sukcesów

przy tych opcjach to jakbym kupił wersje DEMO ale za 400 to chyba lekka przesada - wersje DEMO ma sie za FREE

w sumie to powinan być moja sparwa czy kataloguje 1 serwis czy jest ich 1000

do tej pory polecałem addera ale widząc taki stan rzeczy trzeba bedzie promować konkurencję

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Adder jest do pozycjonowania stron dla mikro, małych i średnich firm

mają oni 1-5 stron do wypozycjonowania

po co im więcej?

Limit jest jasno określony z jakich przyczyn powstał. Bo dla nas jako firmy nie ma to zbyt wielkiego znaczenia czy jest - chodzi o obciążanie serwerów, nie stosowanie się do umowy, spamowanie katalogów.

Korzyści w tym są także dla pozycjonera.

Zawsze można dokupić za pół ceny dodatkową licencję. Choć mało jest osób, które mają ponad 30 wartościowych serwisów.

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Te limity faktycznie są dziwną sprawą, może idea słuszna - ale wychodzi na to, że jak kolega wyżej napisał sprzedajecie jak by "demo" za 400zł.

Inna sprawa - dodaje te 30 stron skatalogowało mi je do końca, usuwam, dodaje inne 30 kataloguje do końca... a w tym czasie doszło 50 nowych katalogów i jak głupi mam teraz te 30 skasować i dodać tam te 30 by je dodać do ostatnio dodanych 50 katalogów, w tym czasie kolejne dochodzą i musze powtórzyć czynność by tą drugą grupę skatalogować. Jak dobrze to rozumiem to "automat" po byku... :/

Też miałem kupić aktualizacje z A6 -> A7, no ale w przypadku takiej licencji to poczekam, aż się sytuacja rozwinie.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

takiej sytuacji nie ma gdy pozycjonujemy 1-30 stron.

Jeśli potrzeba więcej - jest możliwość rozszerzenia.

Jeśli macie sugestię jak inaczej sprawę tą rozwiązać, chętnie się wsłuchamy i może coś da radę jeszcze zmienić w tej kwestii. Jednak problemy postawione, trzeba rozwiązać (spamowanie,pozycjonowanie osób trzecich,obciążanie serwerów bez namysłu).

logo-orange.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności