Skocz do zawartości

Adder 7 - Kupił już ktoś?

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

na głupote rady chyba nie ma ale dlaczego maja tez obrywac normalni uzytkownicy :/

jesli ktos pozycjonuje 10 swoich super serwisow to nie wystarczy je skatalogowac do tego musi zrobic 100 stron zapleczowych i tez je skatalogowac....

w takiej formie licencji to ten program dla nikogo sie nie przyda bo majac 1 strone w klimacie praca, finanse, bielizna itp to 29 stron zaplecza to na nic nie starczy.... i nie mowie tu o spamach tylko o sensownych tematycznych zapleczach :/

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przy tej licencji nie mam zamiaru robic aktualizacji bo to nie oplacalne jest

dokładnie nie wystarczy katalogowac strony pozycjonowanej -zaplecze tez trzeba skatalogować, a przy pewnych frazach to i 100 stron dobrych zapleczowych jest za mało

decyzja jest Wasza, ale wasz produkt przy tej licencji kupią nowe osoby, nie znajace sie na rzeczy, a po zapoznaniu sie na czym polega pozycjonowanie drugi raz sie nie zdecyduja na wasz produkt - pozycjonowanie to nie tylko katalogowanie

ponadto w sumie dla mnie rzecz drugorzędna - gdy moge miec publikera, seolight - dajacego te same opcje a nawet powiem ze wiecej w pewnym zakresie (mowie o wersji 6) choć w niektórym mniej za 1/4 ceny ludzie wybiorą to co tańsze, ale to taka oderwana od tematu opinia z rozmów z kilkoma osobami ostatnio, którą przeprowadziłem

druga sprawa nie wiem czemu martwicie sie czy ja zajade swój swerwer czy ktos inny,to sa sprawy dla osób które kupuja wasz produkt, zwykły qlweb potrafi zajechac porzadny serwer i dlatego prawie nikt nie stawia juz nowych tych katalogów, o to takie jeszcze spostrzeżenie

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Maksymalny zawód :)

Nie dość że doszły tylko dwa typy skryptów, to jak widzę ciągle jest tyle samo katalogów qlweb, wordpressów. Lista stron do których można dodać wpis nie zmienia się od dwóch lat cały czas jest te 3800 qlwebów (po przesianiu zostaje jakieś 30 %) tyle samo wordpressów i magicznych for PHPbb na które jak się wchodzi to cały czas wyskakują błędy parsera PHP albo jest to testowe forum z jedynym tematem pt "test" na którym jest około 70 tyś postów.

Od dwóch lat używam addera a ostatnio także publikera. Publiker mimo że doskonały nie jest to bije seoaddera na głowę - do tego stopnia że Panowie z Enterso nawet interfejs w nowym produkcie mają zbliżony do softu konkurencji.

A limit 30 stron przy cenie 400 zł to bez komentarza ;)

Adder jest do pozycjonowania stron dla mikro, małych i średnich firm

mają oni 1-5 stron do wypozycjonowania

po co im więcej?

A robiłes kiedyś badania takich firm ? Zrobiles wywiady ? IMHO - odpowiedź brzmi NIE. Oznacza to, że masz tę część firm w du**e.

ja jestem firmą mikro (1osobówka) i ... mam kilkadziesiąt stron własnych plus kilku klientow oznacza to, że potrzebowałbym narzędzia co skataloguje mi jednoczesnie 70-200 stron.

Limit 30 - to kpina !

Musisz się postarać. Aby łądnie wybrnąć sugerowałbym zrobic werje lajt, pro i deluks (ale to moja propozycja prosze nie brac jej na powaznie pod kątem cen - rzucam luźny pomysł)

lajt - 30 stron dziennie np 150 zeta

pro - 100 stron dziennie np 300 zeta

deluks - unlimited dziennie np 700 zeta

Wtedy będziesz mial klientów (pomijam w tym wywodzie kwestie techniczne)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No qurde to jakaś kpina z tym limitem! nie przeczytałem licencji i kupiłem, eh... cale szczęście że tylko update :) może zamiast usuwania to np. brak możliwości włączenia więcej jak 30 chociaż?? bo faktycznie jak nam się skataloguje all to bez sera wywalać stronki jak za miesiąc możemy je dalej katalogować, no kpina jawna z użytkowników! GRATULUJE pomysłu.

Następnego update na pewno nie kupię, bo znowu nie będzie mi się chciało czytać licencji a pewno obetniecie do 5.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

ja tez już chciałem kupić update ale to na jedna licencje 200zł wiec trochę też jest - za ta kase wolę jednak kupić inną dodawarkę aby urozmaicić dodawanie

do czasu zlikwidowania limitu 30 domen nawet kwota 10zł za upgrade jest niepotrzebnie wyrzucona i zbyteczna

BANERY REKLAMOWE

Ja tam nie wiem, jak zrobić by userzy nie spamowali - sądzę, że jak ktoś będzie chciał to i tak to zrobi, czy to ze starszej wersji Addera, czy z konkurencyjnego narzędzia.

A tu jak ktoś pisał - pozycjonerzy pozycjonujący z 20 stron do każdej z 10-20 zapleczówek = 400 serwisów do katalogowania...

Jak bym miał kupić na to ok. 10 licencji, by pododawać do nie ukrywajmy katalogów z najniższej półki za 4000zł to wole wydać ~ 200zł i iść do konkurencji.

Ogólnie przemyślałem sprawę i nie będę robić płatnego downgradu. A zainteresuję się co ma do zaoferowania konkurencja. Cóż ważne by nie "przekombinować", a tu chyba to nastąpiło.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Hehe, a już chciałem update kupić. Zważając na fakt, iż obecnie adder 6 potrzebny był głównie do indeksowania stron i dawania lekkich linków dla zaplecza ten limit 30 stron wręcz mnie śmieszy. Zastanawiam się jaki biznesowy jest sens takiej decyzji? Przecież i tak na własnym serwerze to instalujemy i go obciążamy...

Chcesz zrealizować marzenia? Wykonujemy skoki spadochronowe z 4000 metrów w całej Polsce.

Z tego co tu wszyscy piszecie to najlepszym produktem tej firmy był Adder ver. 3.0 do dzisiaj mi żyje.

Z ilości katalogów o jakiejś ktoś tu wspomniał można wysnuć wniosek, że tak doprawdy tej bazy katalogów nikt nie przejrzał, a więc produkt jest bez bazy katalogów sprawdzonych i każdy ma sobie sam stworzyć bazę.

Konkluzja poczekać jeszcze z rok i wtedy kupić uaktualnienie z 6 na 7.

A już myślałem, że mnie niczym Pan Wojtek nie zaskoczy a tu proszę stało się jestem pod dużym wrażeniem.

nie ukrywajmy na allegro wiele osob to kupi gdyż ludzie nie czytają co kupują, nie czytają licencji i nie wiedzą ile stron mogą promować

jak widzę cena aktualizacji jest mniejsza niz spodziewana po wynosi 65zł - choc jeden dobry krok firmy Enterso - teraz aktualizacja jest opłacalna, ale pod jednym warunkiem - bez limitów promowanych serwisów

abmd73 - czy jeszcze jakieś problemy są z wersją 7 - gdziesz czytałem ze jest problem z instalacją, a jesli to prawda to nawet jak sie człowiek zdecyduje na aktualizacje z wersji 6 to musi to działać bezproblemowo

teraz tylko co zrobi firma Enterso - aktualizacja z 6 do 7 w kwocie 65zł brutto bez limitu domen i pewnie nie jeden sie zdecyduje na aktualke - oraz warunek bezwględny - bezproblemowa instalacja a w sumie aktualizacja

BANERY REKLAMOWE

Ja dokonałem zakupu ponad 2 tygodnie temu i do tej pory nie jest możliwa jego instalacja.

Cały czas dostaję informacje, że programista już nad tym pracuje.

Faktycznie nie zauważyłem w licencji, że jest tylko 30 domen. Zasugerowałem się wcześniejszą wersją.

Mam ciągnąć zapałki, które strony wypromować? Co to jest 30 domen... :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności