Skocz do zawartości

Adder 7 - Kupił już ktoś?

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

ja kupiłem upgrade.

I od ponad tygodnia mam problem z zainstalowaniem tego gówna. Bo inaczej tego nie można nazwać. cały czas instalator wyrzuca błąd, że nie ma katalogu /var/www/install/install.php chociaż mu podawałem ścieżkę /home/katalog/www bo to cPanel i katalogi domowe są w /home a nie w /var

a pomoc techniczna najpierw nie odpowiadała na maile, po telefonie dostałem odpowiedź, że w instalatorze jest wszystko ok, a że nie działa to ... coś u mnie.

Podałem im nawet login i hasło, ale nikt nie raczył sprawdzić, pomimo korespondencji z właścicielem, który też nie jest skory do pomocy.

Aktualnie szukam po prostu czegoś innego, bo kupiłem program 6 stycznia i go dzisiaj, tj. 14 stycznia nie mogę go zainstalować.

Wojtek

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przy okazjima ktos jeszcze w archwum instaluj.php do addera 4? To byla ostatnia wersja z subkontami. Na serwerze skasowalem a padl mi dysk z archwami. A nie zamierzam przesiadac sie na nowa wersje. Serwer zamierzam zmienic wiec bez instalatora bedzie kiepsko.

SensorStudio & Co.

Jak zaczynałem kupując nietanią wersję 3.0, ale widać że ten skrypt się skończył, bo do każdej wersji i licencji za każdym razem trzeba dopłacać.

Skrypt w nowej wersji niczego nie wnosi, stare wersję są za free. Kpina.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Przy okazjima ktos jeszcze w archwum instaluj.php do addera 4? To byla ostatnia wersja z subkontami. Na serwerze skasowalem a padl mi dysk z archwami. A nie zamierzam przesiadac sie na nowa wersje. Serwer zamierzam zmienic wiec bez instalatora bedzie kiepsko.

Adder5 też chyba miał jeszcze subkonta...

@sensor - prosisz i masz (szybciej będzie)

https://rapidshare.com/files/336117643/install.rar.html

Dzieki Kojotek - zaraz spradze.

Tez sadze, ze bedzie szybciej - do Addera pisalem chyba z rok temu jak mi dyak padl i cisza trwa nadal. - po godzinie zwatpilem czy bedzie szybciej - serwer jest oblegany i albo placic 7 funciakow albo nocne czuwanie zostaje.

A co z testopwaniem betawersji SWL? Zadnej odpowiedzi nie dostalem :crazy:

SensorStudio & Co.

Adder5 też chyba miał jeszcze subkonta...

Tak, ma. Bazę niestety też miał do xxxx.

Sprawdzilem - rzeczywiscie mialem ostatnia wersje z subkontami i to byla piatka. W zwiazku z tym pytanie do kojotka - czy masz instal z v.5 addera?

Pojedynczy plik install.php z wersji 5.42:

https://rapidshare.com/files/338010492/install.zip.html

• 2 miesiące temu...

Witam wszystkich serdecznie

przeczytałam ponownie dokładnie cały wątek i bardzo Wam dziękuję za uwagi. Oczywiście weźmiemy pod uwagę Wasze opinie odnośnie limitu 30 domen i postaram się coś zrobić. Rozumiem, że tak jak tak limit nie przeszkadza właścicielom firm posiadającym jedną, dwie nawet kila stron, tak Wam może być bardziej niż uciążliwy. Macie racje, że coś trzeba z tym wykombinować aby i wilk był syty i owca cała.

Bardzo również spodobała mi się sugestia co do zniżki dla PIO, powiem szczerze, że należy się Wam ale jakoś wcześniej o tym nie pomyślałam, także dziękuję za ten wpis.

W odpowiedzi na pytania o subkonta- były one do wersji 5. W każdej sprawie możecie napisać pod bok(małpa)enterso.pl- odpowiedź jest zawsze i to zazwyczaj z dnia na dzień. Dziwi mnie, że niektórzy z Was piszą o braku takiej odpowiedzi, ponieważ po ostatnim takim sygnale bardzo tego w firmie pilnujemy i nie zdarza się, aby jakikolwiek mail przesłany pod bok pozostał bez odpowiedzi. Jeśli tak się jednak stało,to przepraszam, najprawdopodobniej po prostu nie otrzymaliśmy tej wiadomości.

W odpowiedzi na wpisy o instalacji- najczęściej problemy występują z powodu błędnego wpisania danych czy wypełnienia pól, dlatego warto posilić się serwisem pomocy www.seoadder.com w którym znajdują się między inymi wideo instruktaże instalacji.

Lojalnie również przyznaję, że początkowo program nie był wolny od błędów i niedociągnięć, jednak dzięki Waszym sugestiom wskazówkom i mobilizującym uwagom dopracowaliśmy program, tak aby odpowiadał na potrzeby i spełniał oczekiwania. I na tym nie poprzestajemy. Wciąż dopracowujemy skuteczność w działaniu i oddajemy użytkownikom coraz to nowe aktualizacje, które wgrywamy automatycznie.

Co do bazy katalogów. Przyznaje 100% jest to zmora każdego pozycjonera i my również mamy z nią spore problemy. Podjęliśmy dość intensywne działania aby raz na zawsze zrobić z tym porządek- wprowadziliśmy do systemu tzw. synchronizację katalogów. Raz dziennie katalogi, do których program Adder dodał lub nie dodał wpisu są wysyłane na serwer Enterso. W ten sposób postępują wszystkie programy Adder użytkowników, którzy mają włączoną opcję synchronizacji bazy katalogów. Na podstawie zebranych zgłoszeń, tworzona jest zarówno lista katalogów działających jak i tych, które nie działają lub nie funkcjonują poprawnie. Raz na dwa tygodnie Państwa program Adder pobiera uaktualnioną bazę katalogów.

Prócz tego mamy zamiar zatrudnić osobę, która będzie dodatkowo ręcznie moderować kilkutysięczną listę.

Dzieje się, dzieje i obiecuję, że będziemy pracować na najwyższych obrotach, aby program jak najbardziej pomagał Wam w promocji i uzyskiwaniu wysokich pozycji w wyszukiwarkach. Liczę też na Wasza pomoc poprzez dalsze dostarczanie konstruktywnych wskazówek i uwag.

Pozdrawiam wszystkich wiosennie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności