Skocz do zawartości

[Wykonam] artykuły pod pozycjonowanie i na strony

andrzejkasper

Rekomendowane odpowiedzi

Pisaniem tekstów wszelakich zajmuję się od kilku ładnych miesięcy.

Mogę stworzyć spore dzienne ilości ze względu na fakt, iż "uzależniona od literek";) jest również moja świeżo upieczona Żonka - piszemy oboje.

Możemy zająć się każdą tematyką. Nie twierdzę, iż na wszystkim znam się doskonale, jednakże nie widzę problemu w tym, by "wstukać" pojęcie w google i dowiedzieć się czegoś więcej na dany temat.

Oczywiście nasze teksty są w 100 procentach unikalne! pisane z palca - jak to się zwykło mawiać;)

Tworzymy zarówno precelki, jak i teksty pod zaplecze a także streszczenia, opisy reklamowe, newsy itp, itd.

Wszystko zależy od zapotrzebowania zleceniodawcy.

Co do ceny.. to nie mogę podać w tej chwili konkretów. Otóż wszystko zależy od tematyki, ilości podanych fraz ( lub ich braku ) , długości tekstu i tak dalej:)

Zatem zainteresowanego ofertę potencjalnego zleceniodawcę proszę o informację o wszystkich tych cechach tekstów, które należy utworzyć, a także proponowaną cenę..

Interesują nas zarówno pojedyncze zlecenia jak i stała współpraca..

Gwarantujemy pełne zadowolenie zleceniodawcy:))

Andrzej Kasper

andrzejkasper@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności