Skocz do zawartości

Jaką głupote oststno zrobiliście?

wrednotka

Rekomendowane odpowiedzi

Człowiek od nas z pracy był z żoną w kinie na Panu Tadeuszu. Jest scena, kiedy Zosia budzi Tadeusza, który zaspał na polowanie:

-Proszę pan, niech pan wstaje, pan zaspał.

Na to nasz koleżka gwałtownie się zrywa z fotela i woła zaspany na cały głos:

-nie, nie ja nie śpię.

Po tym występie, pół kina pękało ze śmiechu.

Sprawa się rozniosła, bo bilety byly z socjalnego i naszych było tam więcej.

Eksperyment Discover.pl

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Obudziłem się w nocy ok w górach po strasznym chlaniu słowackich vódek .

Postanowiłem wyjść za chałupe dać wytchnienie pęcherzowi.

W błogostanie oparłem się o drzewko i................... ktoś zapalił w pokoju swiatło lałem Pannom na buty oparty ręką o piec kaflowy :shock: :oops:

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

kiedyś wróciłem z liceum po 2 piwach. zima była takze szybko robiło się ciemno. ledwo wszedłem do domu poszedłem spać. Obudził mnie domofon. otwieram oczy wszedzie ciemno, patrze na zegarek wskazówki pokazują godz 7.00. wychodze na mieszkanie rodziców nie ma, brata nie ma, odbieram domofon nikt sie nie odzywa. doszedłem do wniosku, ze trzeba sie umyć ubrać i iść do szkoły.

jakie zdziwienie było mojego ojca którego spotkałem na klatce schodowej i mu powiedziałem, że idę do szkoły o godzinie 19tej :)

ja jakis czas temu ide na parking a tu auta nie ma, zrobilem awanture struzowi ze nie dopilnowal, zadzwonilem na paly zeby zglosc kradziez, poszedlem do domu, klalem na czym swiat stoi, wzialem wszystkie dokumenty - chce jechac zglosic a wychodzac z domu patrze a auto stoi przy chodniku - zapomnialem ze je tam zostawilem - zadzwonilem zeby odwolac zgloszenie ale panowie i tak przyjechali i badali mnie alkomatem :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Ja tam za dużo ostatnio nie broiłem - najwyżej szukałem rano samochodu z lewej a nie z prawej strony budynku. Za to mój kumpel jadąc autokarem z delegacją naukową Szacownej Uczelni najpierw jeździł korytarzem między krzesełkami na walizce, a potem wyszedł jako pierwszy z autokaru z flaszką w ręce do witającej ich na miejscu grupy powitalnej :D

z utęsknieniem czekam na kolejne wybory

Dobra dwie:

jedna wtopa druga głupota

- Moja siostra brała słub rok 89, komuna.

NA stole setka, orenżada i ocet wszystko w podobnych kieliszkach wstajemy do toastu piję 100 gram biorę kielonek z orenżadą i .... zapijam octem wkurzony łapię kolejną szklankę... wóda, na szczęścia czwarta to juz była orenżada.... Skończyło się kibelku

- większośc z was wie ż elubie gotować, moja znajoma ktoóra pochodzi ze wsi słyszała że zjadłbym czarninkę, więc przywiozła mi słoik krwi, wstawiłem do lodówki poszedlem na siatkówke, upal alto chciało się pić, w lodówce obok krwi stał sok malinowy, wziołem słoik rozmieszałem z wodą, wypiłem jednym haustem i .... skończyło się w kiblu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności