Skocz do zawartości

Jaką głupote oststno zrobiliście?

wrednotka

Rekomendowane odpowiedzi

Wziąłem banknocik 200 zeta i śmieci bo wyłaziłem na zakupy, w sklepie zorientowałem sie że mam w ręku worek ze śmieciami ale kasy zero .................. całe szczęście, że zdązyłem przed wywózką śmieci na wysypisko (teraz rozumiem jak muszą być spostrzegawczy ci co penetrują śmietniki) :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zawsze jak wracam do rodzinnego domu, na święta lub takie tam... umawiam sie z znajomymi na ognisko. Zawsze ja je organizuje. No więc dzwonie po ludziach i mowie ze bede i oni tez maja byc. No i przyszla kolej na Artura, a on kreci ze nie moze.

TO ja

- No przeczież wszyscy będą, a ja czekałem na to z rok. No nie rób mi tego stary.

- No naprawdę nie mogę - odpowiada.

- (Myślę tylko o tym Ognisku) No co cie w chacie trzyma, że niemożesz z nami wyskoczyć.

Odpowiada dziwnie niepewnym i skrepowanym głosem, a ja juz tracę cierpliwość.

- No na serio niemogę przyjść i nieproś mnie o to.

Już chciałem przklnąć o on skruszony dodaje.

- Wtedy jest pogrzeb mojego ojca.

Zrozumieałem że z imprezy nici a że tylko o niej myślałem odparłem

- NO TO SUPER.

w sklepie zorientowałem sie że mam w ręku worek ze śmieciami

u mnie to klasyka ale inaczej - co wieczor biore szklanke po cherbacie i sciagam ubrania - ide do lazieknki i szklanke wrzucam do pralki a ubrania do zlewu :) czasem mi sie zdarza - i sa jeszcze inne kombinacje

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

lol sory ale nie moglem sie powstrzymac*

* tez robie bledy... ale... ch...a :)

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności