Skocz do zawartości

Pozycja i rozmiar menu oraz tla

ap_seo

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o dostosowanie layoutu tak aby menu nie nachodzilo na tytul (sluzyc ma on rowniez jako odnosnik)

a takze zeby top nie nachodzil nizej, tylko tlo topu rozciagalo sie wraz z jego zawartoscia.

Tak samo zeby tlo "glownej" zawartosci dostosowywalo sie do dluzszego div'a

a przynajmniej do dlugosci menu

"Udalo" mi sie jedynie doprowadzic do takiej postaci, pozniej zadne zabiegi nie daja rezulatu

https://adamm.ovh.org/Floty/

Chodzi o dostosowanie layoutu tak aby menu nie nachodzilo na tytul (sluzyc ma on rowniez jako odnosnik)

a takze zeby top nie nachodzil nizej, tylko tlo topu rozciagalo sie wraz z jego zawartoscia.

Tak samo zeby tlo "glownej" zawartosci dostosowywalo sie do dluzszego div'a

a przynajmniej do dlugosci menu

"Udalo" mi sie jedynie doprowadzic do takiej postaci, pozniej zadne zabiegi nie daja rezulatu

https://adamm.ovh.org/Floty/

Użyj clear: both; dla tego za krótkiego tła. powinno pomóc. Jeśli chodzi o menu to nie za bardzo wiem o co chodzi ale jak zmienisz opływanie w tym dalszym menu na left to nie będzie nachodziło

Najlepsze seriale tv w sieci

no niestety ale to za malo...

co prawda clearowanie troche pomoglo, ale i tak mam mnostwo problemow

wogle moze jak ktos sie orientuje we floatach moglby poratowac jakims szablonem? ja to sprobuje dostosowac...

bo juz nie wiem co robic.

chodzi mi glownie o top to zeby bylo:

Tytul(LOGO) i jest ono oplywane przez menu (lub odwrotnie o ile da to oczekiwany przeze mnie rezultat, lub jedno i drugie)

elementy nie moga na siebie nachodzic, jesli menu nie miesci sie na dlugosc to moze byc element przeniesiony linijke nizej, ale nie na tresc ponizej topu, tylko powodujac rozciagniecie topu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności