Skocz do zawartości

Dedykowany serwer dla publikera?

akcent

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli go kupiłeś to zapewne wiesz gdzie napisać maila z tymi pytaniami:) a jeśli nie wiesz, to jest tu też na forum temat publikera (chyba gdzieś o nim dowiedziałes?;) ), tak - na 1 domenie, ze zmiana chyba nie ma problemu po kontakcie z biurem i nie potrzeba raczej aż dedyka do tego skryptu..

Dzięki, a jakich parametrów musi być serwer żeby to wytrzymało? I jaki w miarę tani polecicie?

Druga sprawa to czy można w publikerze tworzyć nowych użytkowników którzy będą mogli dodawać sobie strony i pozycjonować je niezależnie (nie widząc stron pozostałych osób ) ?

PS. Czy będę potrzebował listy katalogów? Skąd ją pobrać?

nie wyciągnąłeś żadnych wniosków z tego co napisałem powyżej:( najmniejszych:(

nie możesz tworzyć kont uzytkowników, jesli kupiłes skrypt, aby oferować jego możliwości jako usługi to chyba tak łatwo nie będzie.

baze katalogów publiker pobiera sam, ale możesz mu zdefiniować swoje adresy (baz) z ktorych ma korzystać... o tym akurat mogles przeczytac w opisie programu na jego stronie domowej... i naprawde polecam temat poswiecony pubilkerowi, znajdziesz tam wiele odpowiedzi na pytania, ktore na pewno już "swędzą" Cie w palce;) o serwerach także..

Dzięki sporo czytałem, wszystko poinstalowałem skonfigurowałem.

Jednak nie znalazłem podstawowych informacji na temat:

1) Jak wystartować z katalogowaniem, gdy wszystko jest skonfigurowane należy wcisnąć gdzieś start czy coś?

2) Do zadań Cron dodałem "Rozpoznanie katalogu" tych katalogów jest naprawdę dużo, serwer ma opóźnienia z zaplanowanymi działaniami. Zaś w statystykach widzę:

Łącznie Aktywnych Nieaktywnych

WordPress 97 0 97

Czyli wychodzi na to że niby Cron cały czas sprawdza te WordPressy jednak żaden nie jest aktywny, dlaczego>?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności