Skocz do zawartości

Dlaczego spory spadek w google

Prospect

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich,

Od jakiegoś czasu zauważyłem systematyczny spadek strony w ostatnim czasie na hasła:

prace alpinistyczne: 33 pozycje

prace na wysokościach: 25 pozycje

usługi alpinistyczne: 56

Może ktoś pomóc co prawdopodobnie jest przyczyną? oraz dać jakieś wskazówki co zmienić / dodać lub usunąć by strona wskoczyła w top 10 ? (kiedyś była)

Z góry dziękuję

Niekoniecznie filtr. Są ostatnio duże zawirowania w serpach i po prostu trzeba jakoś przeczekać ten okres. ;)

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Kurcze przepraszam zapomniałem o linku chodzi o www.renowacje.net.pl jeżeli chodzi o zmiany to dodałem drugą mapę jedną dla stron drugą dla img, png itd, zmieniłem title każdej z podstron na bardziej unikalne, keywordsy i opisy też, dodałem znaczniki <h1> <h2> <h3> zdobyłem kilka dobrych linków np z bankier.pl lub twoja-firma.pl dodatkowo to nie było zmian ;)

Przesadziłeś z tym h1, wiesz jakie jest jego zastosowanie? To nie jest element inline'owy tylko blokowy. Masz po prostu filtra. Usuń spam ze strony i wyślij zgłoszenie do Google.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

W miejscach, w których obecnie użyłeś h1 powinno być strong.

U mnie pozycje:

prace alpinistyczne: 10 pozycje

prace na wysokościach: brak

usługi alpinistyczne: 5 pozycja

Jak widać strona wraca na swoje pozycje. Widzę również że masz wiele linków rotacyjnych (11 tyś w yahoo) zdobądź więcej stałych ustabilizujesz pozycję.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności