Skocz do zawartości

Sensowny description dla forum kulturystycznego

NOXis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Życie zaczyna się po pięćdziesiątce... ale w bicepsie - dołącz do nas już teraz, jeśli masz mniej! :D

...i przy rejestracji musi być obowiązkowe pytanie o rozmiar bicepsów xD

"Forum kulturystyczne - kup złoty medalik. Wejdź koniecznie!"

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Lepiej się zabierz za prostsze słowa a nie FORUM KULTURYSTYCZNE .

Ty pewnie myślisz, że dobre description doda Cię na TOP1 w wyszukiwarkach.

To jest trudna branża a ty pytasz o rzeczy, których nigdy nie powinieneś.

Lepiej sobie odpuść bo tam grają grube ryby. Sam bym się bał tam wejść.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Lepiej się zabierz za prostsze słowa a nie FORUM KULTURYSTYCZNE .

Ty pewnie myślisz, że dobre description doda Cię na TOP1 w wyszukiwarkach.

To jest trudna branża a ty pytasz o rzeczy, których nigdy nie powinieneś.

Lepiej sobie odpuść bo tam grają grube ryby. Sam bym się bał tam wejść.

Nie rób Sobie jaj, czy słowa forum kulturystyczne są trudne? :aniolek: Haha bez przesady :)

Co do Desc to nie myślę tak że mi da top 1 ale wiem na 100% że jest to równie ważna sprawa ;)

A co do rybek to Oni robią Swoje i ja robię swoje i nie widzę żadnego problemu w tym.

Forum kulturystyczne to nie jest trudne hasło ... może lepiej by było zacząć od czegoś bardzo prostego, np. jakieś lokalne, ale nie można powiedzieć, że to może sprawić wiele problemów - TOP10 jest jak najbardziej do zrobienia, bez większej inwestycji :aniolek:

Pozdrawiam :)

Grim Twoje rady są dla mnie bezcenne :aniolek: Kolejny + dla Ciebie :) I mam jeszcze pytanko czy w descu mogą być np. 2 słowa kulturystyka i jedno kulturystyczne?

a dlaczego nie? jak dasz 20 razy to bedzie podejrzane, ale 2 nie ma problemu

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Opis musi mieć sens ... jakby nie było, może być przeczytany jak trafi do wyników wyszukiwarki i czasami ma wpływ na to czy użytkownik odwiedzi Twoją stronę czy stronę nad lub pod Twoją :) Więc przede wszystkim sensownie i zachęcająco, a jeżeli zachowując sens opisu jesteś w stanie tam umieścić 20 słów kluczowych ... to czemu nie ... przy czym opis to 2-3 zdania (nie ma sensu więcej, bo więcej nie będzie wzięte pod uwagę) :P

Jeszcze krótka lektura - LINK (warto przeczytać co na temat tytułów i opisu napisało Google)

Pozdrawiam B)

P.S. 20 haseł kluczowych w 2-3 zdaniach, z zachowaniem sensu i poprawności opisu ni jak się nie da umieścić ;)

Poszukaj słów kluczowych z długiego ogona i zacznij pozycjonować podstrony, a nie tylko stronę główną. Słowa te będą wynikać z tematów i nazw działów, z czasem znajdziesz ich coraz więcej, szczególnie przydatne będą statystyki wejść. Forum kulturystyczne pozycjonuj również skierowane na stronę główną.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Dobrze zoptymalizowane forum i dobrze podlinkowane wewnętrznie daje świetny ruch long tail, dlatego też główne frazy można sobie spokojnie odpuścić i skupić się na ogonie. Linkuj powoli stronę główną i skup sie na podstronach, a główne frazy będą lekko wchodziły i będą stabilizowały swoją pozycję, bo forum to taki przyjazny twór, w którym użytkownicy tworzą content, a to także oni wpisuję te wszystkie 'dziwne' frazy long taila, więc w rezultacie spisuje się to świetnie.

Powodzenia.

Nie rób Sobie jaj, czy słowa forum kulturystyczne są trudne? biggrin.gif Haha bez przesady biggrin.gif

chodziło mi o branżę bo pozycjonowanie tylko frazy forum kulturystyczne mija się z celem.

Wg adwords:

Liczba lokalnych operacji wyszukiwania: listopada dla frazy forum kulturystyczne to 4 400

top10 spokojnie ale top3 już trudniej.

Ale tak czy inaczej powodzenia. Z reguły jestem sceptykiem.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności