Skocz do zawartości

Sensowny description dla forum kulturystycznego

NOXis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za wyróżnienie B)

Twoją propozycję ...

Kulturystyka - Forum Kulturystyczne: jeśli szukasz pomocy w zoptymalizowaniu treningu, diety, suplementacji czy porad kulturystycznych, to te forum jest dla Ciebie.

... proponowałbym trochę je przerobić, ale nieznacznie:

Forum Kulturystyczne: interesuje Cię kulturystyka, szukasz pomocy w zoptymalizowaniu treningu, diety, suplementacji czy porad kulturystycznych, to forum jest dla Ciebie.
... żeby nie było zbędnego "-" ;)

Pozdrawiam ;)

P.S. Z jednej strony fajnie jest być wyróżnianym (pycha ulubiony grzech ;) ) ... z drugiej strony, polecam Ci zwracać uwagę na to co piszą inni użytkownicy PiO i również z ich uwag czerpać naukę - ja tak robiłem i teraz staram się pomagać innym :P

Grim sorki że tak Cię męczę ;) Ale teraz dopiero zauważyłem że goole wyświetla gdzieś do 150 znaków w Descu B) i ten tekst cały się nie będzie wyświetlał ;) To co powiesz na taki:

Forum Kulturystyczne: interesuje Cię kulturystyka, szukasz pomocy w zoptymalizowaniu treningu, diety, suplementacji, dopingu, to forum jest dla Ciebie.

:P

Jak najbardziej cacy ;) ... jeszcze jedna rzecz, nie zdziw się jeżeli tego opisu, do którego tak bardzo się przykładasz, nie będzie przy Twojej stronie w wyszukiwarce. Google czasami wybiera opis z treści strony i dostosowuje go, w zależności od szukanego hasła B)

Mimo tego, Google samo przyznaje, że woli korzystać z tagu DESCRIPTION i opisu, który tam umieścił właściciel witryny ... więc praca na pewno nie pójdzie na marne :P

Pozdrawiam ;)

Jeszcze poprawnie gramatycznie aby wszystko było to czy lepiej dać tak:

Forum Kulturystyczne: interesuje Cię kulturystyka, szukasz pomocy w zoptymalizowaniu treningu, diety, suplementacji, dopingu, to forum jest dla Ciebie.

Czy tak:

Forum Kulturystyczne: interesuje Cię kulturystyka, szukasz pomocy w zoptymalizowaniu treningu, diety, suplementacji, dopingu? To forum jest dla Ciebie.

Czy może jakoś inaczej? ;)

Pomyślcie też kto jest targetem takiego forum. Wielu ludzi, do których adresowana jest strona może nie zrozumieć słowa "zoptymalizowaniu" i może je to odrzucić. Nie uważam oczywiście, że wszystkie osoby ćwiczące to głupki, bo sam bym się pogrążał, ale wiem jak jest... Jakieś prostsze słowo można wybrać. "Dobrać"?

A tak:

Forum Kulturystyczne: interesuje Cię kulturystyka, szukasz pomocy w dobraniu treningu, diety, suplementacji, dopingu, to forum jest dla Ciebie.

Czy:

Forum Kulturystyczne: interesuje Cię kulturystyka, szukasz pomocy w dobraniu treningu, diety, suplementacji, dopingu? To forum jest dla Ciebie.

Forum Kulturystyczne: interesuje Cię kulturystyka, szukasz pomocy w dobraniu treningu, diety, suplementacji, dopingu? To forum jest dla Ciebie.
;)

Pozdrawiam ;)

P.S. Nie ma co się więcej zastanawiać ... chyba bardziej się opisu dopracować nie da ;)

A warto go umieścić, bo stronka jest w TOP2 na hasło "forum kulturystyczne" ... LINK :P

P.S. nr 2 No i jeszcze lepiej hasło "kulturystyka" - pozycja 21 ... jeszcze ze starym tytułem, więc będzie lepiej B)

Pomyślcie też kto jest targetem takiego forum. Wielu ludzi, do których adresowana jest strona może nie zrozumieć słowa "zoptymalizowaniu" i może je to odrzucić. Nie uważam oczywiście, że wszystkie osoby ćwiczące to głupki, bo sam bym się pogrążał, ale wiem jak jest... Jakieś prostsze słowo można wybrać. "Dobrać"?
;)

Pozdrawiam ;)

Dzięki Wam Panowie :P A w szczególności Tobie Grim B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności