Skocz do zawartości

Strona do handlu doładowaniami

Suchjy

Rekomendowane odpowiedzi

• 11 miesięcy temu...

Nie to abym chciał podcinać Ci skrzydła. Dla mnie kompletny bezsens takie strony. Po co mam wchodzi na taką stronę jak i tak potem przekieruje mnie do mojego banku, gdzie też mogę doładować telefon i to szybciej.

Chociaż pewnie i na tym można zarobić.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Na alledrogo możesz kupić fajny skrypt za 15zł. - doładowania

Jest on skonfigurowany z płatnościami dotpay.

Ja osobiście (i rodzinka) doładowuje sobie konto na komie poprzez mój link partnerski w dotpay.

Zawsze trochę $$ dojdzie do kwoty z premium sms.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Wlasnie dzisiaj doladowywalem telefon przez neta. Otworzylem 5 roznych stron i wybralem doladowania.wp.pl

Wirtualna Polska ma markę przez co budzą zaufanie i masz pewność, że nie zostaniesz oszukany. Moim zdaniem ciężko będzie zarabiać na tego typu stronie. Myślę, że z frazy doładowanie z 1 pozycji miałbyś około 1000 uniq, a konkurencja nie jest bardzo duża. Myśląc optymistycznie, można przyjąć, że 20% odwiedzających stronę doładuje konto za 50zł co daje 160zł dziennie czyli bardzo dobre pieniądze. Kwestia tylko czy można powalczyć z wp.pl?

PS. Strony wp.pl specjalnie szukałem, mimo tego, że była poza top5 na frazę, którą wpisałem. Po prostu pamiętałem, że kiedyś doładowywałem przez tą stronę. To jest właśnie świadomość marki o której wspomniałem.

Taki sklep internetowy jest do zrobienia. Można zrobić taki system, który będzie wysyłam kod doładowania na SMS podany przy zamówieniu. Płatności automatyczne przez dowolnego operatora mikropłatności (dotpay, przelewy24, czy platnosci.pl). Po zaksięgowaniu wpłaty przez operatora system z automatu wysyła SMS pod nr z zamówienia. Oczywiście kody musiałby by być uprzednio dodane do bazy danych sklepu. Myślę, że koszt wykonania tego typu serwisu nie byłby jakiś porażający (5k+). Po szczegóły zapraszam prywatnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności