Skocz do zawartości

Zabawne wpisy w katalogach

rainer

Rekomendowane odpowiedzi

Propunuję w ramach odrobiny rozrywki i humoru temat

"Zabawne wpisy w katalogach"

1.

Opis: Mulfin to znajdywarka, ma za zadanie znaleźć a nie wyszukać. Dla nas samo szukanie to za mało...

Mulfin to znajdywarka, ma za zadanie znaleźć a nie wyszukać. Dla nas samo szukanie to za mało...

Mulfin to znajdywarka, ma za zadanie znaleźć a nie wyszukać. Dla nas samo szukanie to za mało...

Słowa kluczowe: mulfin, gogle, google, znajdywarka, finder, mulfin.pl

Informacje dla moderatora: Musiałem kilka razy skopiować opis strony. Według mnie nie powinno być żadnych ograniczeń. W moim katalogu minimalna ilość znaków w opisie to 0. I tak jest najlepiej. Pozdrawiam.

pozdrawiam

Rainer SEO Club

--

Krótkofalarstwo

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

chłopak powinien wrócic do książek ;]

aaa, chyba jeszcze ferie

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Ja raz otrzymałem wpis sklepu Vobis. Zaskoczyło mnie, że tak znana marka korzysta z "pozycjonera", który zlepił jedno zdanie ze słów kluczowych i powielił kilka razy.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

ma przeczytać regulamin ? o ile takowy istnieje :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dla człowieka nie związanego mocno z seo wcale to nie jest śmieszne. On chce dodać stronę do katalogu z (według niego) zachęcającym opisem. Skąd on ma wiedzieć, że grupa osób wymyśliła sobie, że wpis ma być długi i unikalny?

Bez urazy ale tu nawet nie trzeba być człowiekiem związanym z SEO.

Pisząc po polsku nie powtarza się 4 razy tego samego zdania po sobie,

no chyba że ja czegoś nie wiem.

Jak "ON" chce dodać, to niech dostosuje się do zasad panujących

w danym katalogu a nie nagina go pod siebie.

Czy 350 - 400 czy to jest dużo?

A z tą unikalnością to mało kto wnikliwie sprawdza.

Mnie tu najbardziej rozbawiło stwierdzenie:

W moim katalogu minimalna ilość znaków w opisie to 0 :D

pozdrawiam

Rainer SEO Club

--

Krótkofalarstwo

Najzabawniejsze to są raczej wymagania niektórych seo katalogowników.

Opis minimum 300-1000 znaków? Komu to przydatne? Bo na pewno nie ludziom ani wyszukiwarce. Tak czy siak ludzie wklejają wam ten sam opis. Duplicate content się kłania. Niedługo pójdzie pierwsza fala filterków na SEOki. ;]

Katalog stron to nie precel i chyba 150-600 znaków jest wystarczająca aby dokładnie opisać dodawaną stronę. No chyba, że ktoś lubi jak ktoś mu pierdoły wypisuje aby zapełnić wymaganą ilość znaków :rolleyes: Z tą unikalnością też bywa różnie bo spróbuj dodać się z opisem 500znaków do 2k czy 3k katalogów aby wszędzie wpisy były unikalne. Kolejna zachęta na pisanie pierdół przez dodających aby spełnić wymagania.

Jak mówiłem katalog to nie precel a sam po swoich nie raz widziałem, że co po niektórzy zaczynają w nim artykuły pisać mimo że regulaminy mówią jasno. Opis ma być treściwy i zwięzły. No ale ma być bo w xanna webmini widywałem wpisy bez opisu co jest brakiem szacunku nie tylko do obcych katalogów i ich właścicieli oraz braku poszanowania ich pracy ale przede wszystkim do własnej linkowanej strony.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

No dobra, dobra, skoro w katalogu jest napisane że wpis od 150 do 600

lub od 350 do 2000 znaków to pisze sobie 351 znaków treści i gra gitara,

a nie robie z siebie pajaca kopiując 5 wyrazów kilka razy.

A jak mi się nie chce tyle pisać to szukam sobie innego katalogu.

Po co taki wpis?

Dla jaj, zabawy, z nudów?

pozdrawiam

Rainer SEO Club

--

Krótkofalarstwo

Ostatnio dostałem ciekawego maila od admina katalogu: charyzmaclub.pl: HU* WAM W dup* NIE WCHUDŹ DO TEGO KATALOGU!!!HU* WAM W dup* NIE WCHUDŹ DO TEGO KATALOGU!!! ( że bardzo wulgarne słowa wstawiłem gwiazdki heheh) Wchodząc do katalogi i wybierając opcje kontakt również taki sam komunikat. Albo ktoś się włamał albo admin się zdenerwował na wszystkich:) hehe

".....zgaj.unl.pl/

Fotografia ślubna i okolicznościowa, zajmuję się forografią krajobrazów, gór, ludzi, zwierząt i wielu innych.

Na podstronach mozna znaleść mozna znaleść wiele różnych zdjęć.co tu jeszcze mam wpisac zeby dodal sie do tego zrytego katalogu? opis strony jestza krótki coooo? a na gó**o komuś całe wypracowanie na ten temat, wystarczy tylko kilka słów i któś juz zrozumie o co chodzi!"

Ja dzisiaj miałem coś takiego :) ale najśmieszniejsze jest że odrzuciłem około 4% wpisów :/ i to zazwyczaj wywalam tylko jak strona nie działa :P lub jest totalnie tandetna lub opis cały wymaga poprawy i w każdym ze słów brakuje polskich fontów. Czasami jak mam więcej czasu to poprawiam. No ale co nie dogodzisz każdemu :)

Pozdrawiam adminów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności