Skocz do zawartości

Zabawne wpisy w katalogach

rainer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie zgodzę się że wszyscy wpisują takie same opisy dla dodawanych stron!

ja osobiście daję do każdego katalogu w pełni unikalny opis mojej strony firmowej (www.zgoda.eu) ,a jak jest możliwość to w komentarzu dla moderatora piszę "opis jest unikalny" i mam nadzieję że zaakceptuje ;]

osobiście mam napisane 700 opisów dla mojej strony z czego już 436 użyłem w katalogach ,a najlepsze jest to że dla każdego skryptu mam inne opisy np. do seokatalog mam opisy z linkami w tekście no bo chyba należy mi się jak dodaję tylko i wyłącznie unikalne opisy ,a na dodatek dopalam wpisy gotlinkiem, seomatikiem i e-weblinkiem :P

nie wierzycie ? to sprawdźcie wpisy mojej strony w swoich katalogach bo większość katalogów z waszych podpisów na forum PIO zaliczyłem już :)

Ciekawy e-mail od użytkownika, któremu nie zaakceptowałem wpisu:

wal sie oszuscie na ryj,naciagacz na smsy.polski cwelu mam nadfzieje,ze w nowym roku zdechniesz z glodu.

Przypomnę, że moje katalogi są w pełni darmowe i nigdy nie miałem płatności sms. :]

edit:

nie stresuj sie zglosilem Twoj katalog do weryfikacji czy posiadasz

zezwolenie ale podoba mi sie ze potrafisz odroznic Pana i wesz gdzie twoje

miejsce,wiec wieczorem zadzwonie do kolegi i poprosze go zeby cie nie

scigali z urzedu za e-handel.A jednojeczyczne strony czyli poswiecone

biednym klientom maja tacy jak Ty pseudo webmasterzy którzy sepia kase na

rozwój gospodarki.Szkoda mi na ciebie atramentu jednojezyczny patrioto.

1. Czy jakieś przepisy prawne się zmieniły? Na posiadanie katalogu stron trzeba mieć pozwolenie? :>

2. Czy jestem gorszy dlatego, że jestem grzeczniejszy?

3. Gdzie tu jest e-handel jak wszystko jest u mnie za darmo? (e-handel jest zabroniony?)

4. Gdzie sępię kasę?

5. Podobno patriotyzm bardzo się docenia i chwali...

^^

Długo myślałeś nad spreparowaniem tego e-maila? Chyba nigdy w życiu nie użyłem w korespondencji e-mailowej

przekleństw, szczególnie tak dotykających. Znajdź sobie jakiegoś lekarza specjalistę.

Ps. Widzę moderator skasował poprzedni post.

• 2 miesiące temu...

Katalog w którym warunkiem dodania jest podanie NIPu i regonu,

bo tak stanowi regulamin,

klient wpisał byle co więc wpis został skasowany.

Zaraz po tym odpowiedz klienta:

"Powiem tylko tyle ---POJEBAŁO WAS---Kutafony wyobrażacie sobie że nie znam

swojego NIP-u i REGONU..

[ nierzetelni partnerzy ] i tyle..Oby was zniszczyła konkurencja"

Gratulacje dla firmy polecam!

Zastanawia mnie tylko jedno w czym go oszukałem?

Wpis darmowy oczywiście.

pozdrawiam

Rainer SEO Club

--

Krótkofalarstwo

Nic dziwnego, że wpisy do katalogów pisane są nie po polskiemu i często wyglądają śmiesznie, skoro można znaleźć takie oferty na pisanie tekstów:

Teksty są pisane przez emnie i moją grupę.

Ten sam gość pisze jeszcze w ofercie:

Kątakt do mnie (...)

Black Friday 2024

W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo!

dopalacze, warszawa, zioła, piguły, tabsy, proszki, rasta, » (szybka edycja · pełna edycja)

Opis: Gorąco zachęcamy kolekcjonerów do zakupu oferowanych przez nas produktów kolekcjonerskich. Ponadto przypominamy, że sprzedawane tutaj produkty nie nadają się do spożycia, służą jedynie do zapełnienia klasera i gorącego podziwiania jego zawartości

dopalacze,warszawa,zioła,zioło,piguły,tabsy,proszki,rasta,exclusive,charge,artyk

uły kolekcjonerskie

dopalacze,warszawa,zioła,zioło,piguły,tabsy,proszki,rasta,exclusive,charge,artyk

uły kolekcjonerskie

uły kolekcjonerskie

uły kolekcjonerskie

Słowa kluczowe: dopalacze, warszawa, zioła, zioło, piguły, tabsy, proszki, rasta, exclusive, charge, artykuły kolekcjonerskie

a nawet dałem do regulaminów, że dopalaczy nie akceptuję w katalogach ;)

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności