Skocz do zawartości

Bydgoszcz - spotkanie SEO

xradar

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 5 miesięcy temu...

Myślałem o tym ostatnio. Golum - do spotkania nigdy nie doszło, przynajmniej ja nic nie wiem.

Temat warty odkopania. Proponuję spotkać się w jakiś dzień powszedni, np w środę o godzinie 17-18 w jakimś dobrym pubie w centrum. Wstępnie dobra data to 16 maj 2012 - jak Wam pasuje? Chyba, że po Search Marketing Day - wybiera się ktoś z Bydgoszczy na tą imprezę?

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Hej

Mi pasuje ten dzień :P

Kurcze tylko nie wiem, czy zdąże z Fordonu dojechać na 18. Bo jak się spotykamy na browarku, to muszę furę odstawić i mzk się telepać :)

Ale się postaram, tylko dajcie znać, czy na pewno na piwko, czy przy soczku zamierzacie posiedzieć :) (wtedy pojadę samochodem:)

@radar zastanawiam się nad Search Marketing Day, jedziesz na dwa dni?

Widzę, że coraz więcej pozycjonerów się ujawnia w "okolicy". Bierzcie się za Toruńskie firmy bo nic nie idzie znaleźć w Google. ;)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności