Skocz do zawartości

gotlinks

donkey7

Rekomendowane odpowiedzi

heh, nie doszukalem sie postow dotyczacych gotlinks na tym forum.

a wiec pytam o opinie ;)

gotlinks jest systemem wymiany linkow. linki gromadzone sa na glownym serwerze. ty wgrywasz tylko jeden maly plik na twoj serwer (zaden inny nie jest tworzony). potem aktywujesz strone i wybierasz strony do ktorych chcesz linkowac. moze byc ich dowolna ilosc, pogrupowane sa w kategorie tematyczne. tak wiec mozesz dostac od razu nawet kilka tysiecy stalych linkow. choc mozesz np. dodawac po jednej kategorii dziennie lub wg innego sposobu wedle wlasnej woli.

pytanka:

1. dodalem moja bardzo mala popularna stronke do systemu. po kilku tygodniach wskoczyla na wysokie pozycje. jak to sie stalo ze nie trafilem do sandboxa. :) link:mojastrona w msn i yahoo daja duza ilosc linkow. link:mojastrona w google daje ich zero.

2. czy mozna to zmiksowac z innymi systemami wymiany linkow. tzn. poprzez dodanie linkora czy lv (linkvault) do kazdej strony linkow z gotlinks. tak jak na mojej stronie.

3. jak oceniacie jego link power w stosunku do innych systemow.

4. ogolnie czy mozna miksowac rozne systemy. pytam bo zamierzam :lol:

moja stronka: www.asembler.gaa.pl

stronka jest jaka jest bo gaa.pl to chyba najbardziej awaryjny hosting w sieci :lol:

jezeli byl juz post o gotlinks, ew. zadalem glupie pytanie (wg. modow) to mozecie mnie zjesc. tylko nie w calosci :?

troche nie ten dział

;)

ja mam tam strony i wielkich efektów nie widzę, ale spóbować zawsze warto,

czy można łączyc? - tak bo to funkcjonuje jako katalog stron a nie system wymiany odnośników tekstowych

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

nie, system musisz umiescic dokladnie na tej stronie ktora chcesz pozycjonowac. z tego wzgledu nie da sie pozycjonowac poszczegolnych dokumentow.

ps. uzywam tego systemu od kilku miesiecy i ladnie wypozycjonowal mi strone www.asembler.gaa.pl na slowa asembler, programowanie i algorytmy. musze sie troche postarac z ta stronka, bo wstyd miec tak slaba stronke na tak wysokim miejscu :P

pps. to jest dobry system dla startujacych stronek. dlaczego? bo nie faworyzuje zadnej ze stron (nie bierze pod uwage pr, lp czy innych) tylko kazdy ustala do kogo chce linkowac :)

nie, system musisz umiescic dokladnie na tej stronie ktora chcesz pozycjonowac. z tego wzgledu nie da sie pozycjonowac poszczegolnych dokumentow.

79978[/snapback]

Przeczytaj dokladnie jeszcze raz co napisalem :spam:

Mozesz miec wiele stron ale na kazdej musisz miec ich kod, linki, katalog itp.

Check email deliverability tool Maildog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności