Skocz do zawartości

14 grudnia wystawienie zarobków na koniec grudnia?

tomierc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam tak w adsense podsumowaniach wypłat. 14 grudnia naliczenie zarobków już na koniec grudnia, dlaczego tak zrobili?. Miałem już ponad 100 euro na koniec w grudniu, a tak jak podsumowali to 14 grudnia to zabrakło mi do 70 euro niezbędnych do wypłaty tylko 2 euro. jak oni to robią?, aby nic nikomu nie przylec czy aby trzymać pieniądze innych jak najdłużej u siebie.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

taki problem mają wyłącznie użytkownicy którzy nie dają rady regularnie co miesiąc przekraczać minimalnego progu 100$/70E

a czemu tak jest że liczą do 15-stego ?

bo tak sobie ustalili i Ty się na to zgodziłeś..., a to że płatność wpływa dopiero pod koniec miesiąca nie ma nic wspólnego z tym że Google chce dłużej kasę potrzymać, po prostu tyle zajmują im wszelkie czynności potrzebne do wypłacenia środków takiej ilości uczestników programu.

Poczekasz miesiąc, może nie będziesz płakał ?

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności