Skocz do zawartości

Czy strona jest zoptymalizowana prawidłowo?

Helid

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym wam przedstawić już drugi projekt, jaki do tej pory pozycjonowałem. Wykonałem trochę optymalizacji strony, dostosowania do potrzeb wyszukiwarek. I tutaj moje pytanie czy strona jest dobrze dostosowana do potrzeb wyszukiwarek czy można jeszcze coś zrobić?

Adres: https://zarabiaj.cyf.pl

Mogę ci odpowiedzieć na pytanie. Szablon ma w froter 4 lini do innych strona (bardzo dużo) jest to kodowane w base 64urywkowo więc tego nie odkodujesz. Po za tym wszystko jest ok.

Uważaj tylko w wordpresie na duplicat conect bo tylko to jest wkurzjace - blokuje sie to robotem.txt i metą noindex

Wtyczka konieczna All in seo pack do wordpressa

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Chodzi o kategorie, archiwa i tagi - mają te same opisu artykułów więc to 3 x ta sam treść na rożnych stronach w serwisie. Musisz to zablokować plikiem robots.txt aby nie właził na to pająk google. To wszystko.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

W podanym pliku robots wyżej nie znajdziesz odpowiedzi dosłownie

User-agent:

Disallow: /?*tag*

Disallow: /?*cat*

Disallow: /?m

Disallow: /?p

Disallow: /?*paget*

Tak jak wyżej twój plik robot musi wyglądać. znaki ? - sa bo WP jest dynamiczny i takie linki generuje dynamiczne. natomiast * oznaczają wszystko za i przed (tagi są pote mieszane z kategoriami i paget więc * są konieczne). I to tyle toci wystarczy aby twój WP (wordpress) był zdrowy.

W razie pytań isz postaram się pomóc. Akurat sam korzystam od dawna z WP i już wszystko w nim przerabiałem.

Oznaczenia s - to wyniku szukania a m - to archiwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności