Skocz do zawartości

pagerank

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem z wyświetlaniem PageRank, wyskakuje mi co jakiś czas taki komunikat:

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to toolbarqueries.google.com:80 (Connection timed out) in katalog/otwarty_disp/pr.php on line 84

Poza tym, długo się ładują strony gdy ten błąd wyskakuje.

mam zainstalowany plik pr.php ze strony https://melma.pl/darmowe-dodatki.html

w moim przypadku nie jest mi potrzebne wyświetlanie PR, dlatego chciałbym to jakoś wyłączyć, nie ma takiej opcji w panelu, a nie chciałbym czegoś zepsuć grzebiąc samodzielnie w plikach, dlatego zwracam się do was z prośbą, czy jest prosty sposób żeby to wyłączyć? W jakim pliku co trzeba usunąć lub przestawić?

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Panowie i Panie, przyłączam się do prośby kolegów bo sam już nie wiem czy to wina serwera czy skryptu (pr.php) (Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to toolbarqueries.google.com:80 (Connection timed out) in ...........otwarty_disp/pr.php on line 84).

toplistabanner.gif

• 3 miesiące temu...

Czy po ostatnich zmianach w Google nazwy hosta z którego wartość PR jest pobierana tj. z toolbarqueries.google.com/search na toolbarqueries.google.com/tbr trzeba coś zmieniać w pliku pr.php :)

Jak u Was wygląda wyświetlanie tego "zielonego" paska ;)

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Może tu jest odpowiedź?

Page rank update

link który podałeś, to dyskusja na ten temat a nie odpowiedź na moje pytanie :)

@Mikolaj czy masz jakiś katalog postawiony na skrypcie otwarty.pl mini :) jak tak to czy PR wyświetla się prawidłowo ;)

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

• 3 tygodnie później...
Może tu jest odpowiedź?

Page rank update

link który podałeś, to dyskusja na ten temat a nie odpowiedź na moje pytanie :)

@Mikolaj czy masz jakiś katalog postawiony na skrypcie otwarty.pl mini :) jak tak to czy PR wyświetla się prawidłowo ;)

Hej,

lepiej późno niż wcale:

W katalogu otwarty_disp edytujemy plik pr.php (wiersz 86):

zmiana search: „$out = „GET /search?client…”

na tbr: „$out = „GET /tbr?client…”

Pozdrawiam,

GrzesiekJ

strony www gdańsk

• 2 tygodnie później...

Zaktualizowany skrypt jest dostępny na stronie https://melma.pl/miniacz-dodatki.html.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności