Skocz do zawartości

Jak oszukać Google

baciar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam stronke kilku miesięczną, wiem, że takie strony łatwo łapią filtry a nie chce owego złapać bo zależy mi też na pozycjonowaniu tej strony jak i na jej lubialności robocików

Moje pytanie brzmi czy jest szansa zainstalować SWLa żeby oszukać googla i nie ryzykować bana ? czy rozrzucenie linków po całej stronie załatwi sprawe, czy to nadal jest ryzyko ?

Moje drugie pytanie, mam na stronie mape polski z zaznaczonymi liniami kontur województw. po najechaniu myszką pojawia się link z nazwą województwa, czy google nie zinterpretuje tego jako ukryte linki, bo jednak tych nazwo województw(linków) nie widać dopóki nie najadę myszką na dany fragment mapy?

Zarządzanie Projektami innowacyjne rozwiązania dla przedsiębiorstw

Solidna firma z mocno odjazdowymi samochodami Wypożyczalnia aut Warszawa

w obu przypadkach brzmi: nie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Filtra może dostaniesz, może nie, nie ma tutaj zależności.

Bezpieczniej będzie linki umieścić w różnych miejscach strony, ale to tylko zwiększy Twoje bezpieczeństwo.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności