Skocz do zawartości

[współpraca] Oddam 20% udziałów w projekcie internetowym w zamian za współpracę.

Daniel Pyziak

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam dobrego i rzetelnego wspólnika znającego się na programowaniu i przede wszystkim na pozycjonowaniu.

W zamian za współpracę oddam 20% udziałów w realizowanym przez nas wspólnie projekcie z branży turystycznej (hotelarskiej i nie tylko).

Ze swojej strony oferuję gotowe projekty graficzne i merytoryczne, pomysł, plan wykonania, kontakty, znajomość rynku, pozyskiwanie nowych klientów i umów, obsługę klientów, pozyskiwanie sieci partnerskiej oraz doświadczenie, gdyż od dwóch lat jestem właścicielem serwisu oferującego miejsca noclegowe w Polsce. Na realizowany projekt będzie składać kilka przygotowanych już przeze mnie graficznie serwisów internetowych. W zależności od jakości naszej współpracy projekt będzie się składał z 3 lub 5 serwisów branżowych - opartych na tym samym silniku i połączonych ze sobą wzajemnie, także praca nad nimi w głównej mierze opierać się będzie na stworzeniu jednego schematu. W przyszłości nie wykluczam współpracy w projekcie e-commerce opartym na podobnych zasadach i podobnym schemacie działania serwisów. Od wspólnika oczekuję tak jak już wyżej wspominałem rzetelności i zaangażowania. Nie szukam osób niekompetentnych i nie wywiązujących się z założonych celów. Oferuję udziały w projekcie, gdyż wiem, że takie działanie wzmaga chęci do pracy, a jej rezultaty dają o wiele więcej przyjemności niż praca na etat. Nie będę ukrywał, że również dla mnie jest to bezpieczniejsza forma realizacji projektu biznesowego, gdyż tym sposobem mogę spodziewać się szybszych rezultatów wspólnej pracy. Osoba której poszukuję byłaby odpowiedzialna za "oskryptowanie" gotowych już graficznie stron serwisu, oraz nadanie mu pełnej funkcjonalności założonej w projekcie, implementację systemów płatności i innych niezbędnych aplikacji, administrację techniczną (administracją treścią oraz obsługą klientów i transakcji zająłby się ktoś inny), oraz późniejsze pozycjonowanie serwisu. Zależy mi aby osoba gotowa do współpracy na w/w warunkach bardzo dobrze znała się na pozycjonowaniu, oraz w miarę możliwości mieszkała w Krakowie (choć to nie wymagane).

KONTAKT:

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na maila:

d.pyziak@zasypiam.pl

Nr tel do mnie: +48 508 500 440

lub przesłanie wiadomości prywatnej na forum (preferowana forma kontaktu)

W miarę możliwości proszę podać swój nr tel., a ja oddzwonię.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności