Skocz do zawartości

Precelki czy sie opłaca

Domel1990

Rekomendowane odpowiedzi

Bartek Damek zamiksował i pięknie napisał:

"Im bardziej piszesz teksty dobre..."- przepiękną Polszczyzną powiedziane, hehe, prof Miodek by się nie powstydził ;-)

1500znaków przy 15PLN/sztuke- to jest nic jesli pisane poprawna angielszczyzna i z palca.

Chetnie sam zlece za ta cene ale po angielsku i nie z mieszadelek...

1,2 za 1200 znaków? Jak dla mnie żart.

Sam pisałem ostatnio teksty po 1000 znaków za 6 zł za sztukę i nie uważam tego za cenę wygórowaną. Moim zdaniem dobry copywriter może spokojnie sam ustalać stawki, jakie chce za tekst.

Oczywiście pisząc ten post kładłem nacisk na słowo dobry.

Żeby to komukolwiek udowodnić dobrze jest pisać bloga, gdyż w razie potrzeby możemy spokojnie pokazać przyszłemu klientowi nasze teksty. Oczywiście najgorzej jest zacząć, gdyż bez "próbek" i doświadczenia możemy nie dostać żadnego zlecenia.

Ostatnio zlecałem sporo tekstów po 15zł za 1500 znaków ze spacjami, tyle że już same próbki były na bardzo wysokim poziomie.

15 zł za sztuke !! ?? :pytajnik:

Jakby nie patrzeć, profesjonalne artykuły są dużo droższe niż owe 15 złotych... (mowa o artykułach nie w stylu preclowym, ale porządnej roboty dziennikarskiej, którą każdy z chęcią zamieściłby na swoim portalu/stronie - ot, jakiś wywiad, reportaż, etc.)

Spółki | Prawo | Sąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności