Skocz do zawartości

Różnica w serpach między "szukaj w internecie", a...

boddah

Rekomendowane odpowiedzi

W szukaj w internecie dostaniesz liste stron ktora niekoniecznie bedzie w Twoim jezyku, z zaznaczona opcja "szukaj w kategorii PL" dostaniesz tylko i wylacznie polskie strony.

A jesli chodzi o Twoje pytanie to mozeliwe ze dlatego ze ma rowniez linki ze stron w innym jezyku niz tylko Polski pod dany keyword.

• 2 miesiące temu...

Nie potrafię nigdzie znaleźć wyjaśnienia więc podzielę się z Wami moją historią. Jeszcze się z czymś takim nie spotkałem, może ktoś z Was ma podobne doświadczenia.

Przesadziłem z linkowaniem pod jeden z anchorów i strona dostała się do Sandboxa.

Pozycjonowana fraza jest "międzynarodowa" - to nazwa własna produktu.

Z tzw. "Szukaj w internecie" strona pod podaną frazę zniknęła z wyników, a z "Szukaj w kategorii: Język polski" znalazła się na pozycji 50-60.

Po naniesieniu poprawek w anchorach i odczekaniu 3 miesięcy przy wyszukiwaniu w języku polskim jest top 30, a w "Szukaj w Internecie" nie ma jej wcale. Dlaczego?

Dodam, że domena jest bardzo młoda. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności