Skocz do zawartości

pozycjonowanie kqs

Tomek Narzędzia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam sklep internetowy oparty na KQS.store

Zleciłem pozycjonowanie 2 firmom ( oczywiście nie w tym samym czasie) i było kompletny brak rezultatów.

Chciałem się zapytać forumowiczów być może ktoś z Was miał do czynienia z tym programem a dokładne z pozycjonowaniem sklepu opartym na KQS . Czy w związku z tą pracą były jakieś problemy ?

Czy są jakieś pułapki? Czy ten skrypt nadaje się do pozycjonowanie?

Pozdrawiam miłego dnia

nie ma z tym najmniejszego problemu, fakt skrypt nie jest odpowiednio przygotowany pod SEO, trzeba trochę posiedzieć nad kodem itp.

osobiście mam dobre doświadczenia z tym skryptem, nie chodzi o sam skrypt, ale o wysokie pozycje...

EDIT: może zwyczajnie trafiłeś na kiepskie firmy SEO

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

ja tam pozycjonerem nie jestem, wiec nie poddam ocenie optymalizacji tego sklepu (chociaz pewnie za darmo nikt sie tu o to nie pokusi) , ale ze swojej strony i mojego skromnego doswiadczenia, popracuj nad tutyłami... "DB3DL w cenie plecak" - nie mowiac juz o tym, że bedac w tym produkcie jak sie ktos nie zna to jedynie po sciezce "gdzie jestes?" mozna zobaczyc co to za rodzaj urzadzenia, czyli na poczatku opisu też 1,2 zdania wstepu.

no i pytanie: czy na takie słowa chcesz być odnaleziony? i na takie słowa szukałbyś sklepu z narzędziami?

"metabo, kompresor, sprężarki, fid 50, fischer, leica, irwin, dr schulze, hitachi, irwin, tbb, niwelatory, lasery krzyżowe, śruby nierdzewne, makita"

ale niech sie wypowie ktos bardziej obeznany;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności