Skocz do zawartości

[Sprzedam] Strona internetowa www.biuro-wirtualne.com.pl

lukasxx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Mam do sprzedania funkcjonującą stronę internetową www.biuro-wirtualne.com.pl wraz z autorskim systemem CMS pozwalającym na dowolną zmianę zawartości strony internetowej. Oczywiście domena również jest na sprzedaż. Gratis instaluję stronkę na wskazanym serwerze klienta lub przekazuję wszystkie pliki witryny, razem ze źródłowym projektem graficznym (PSD) oraz zrzutem bazy SQL. Strona funkcjonuje w internecie niecały rok, została dodana do kilku katalogów i systemu wymiany linków - przez ten okres odebrałem kilka telefonów z pytaniem o wynajem wirtualnego biura (mimo, że na stronie wyraźnie napisane jest, że nie zajmujemy się tym, a strona powstała informacyjnie).

Podejrzewam, że przy stosunkowo niedużych nakładach na pozycjonowanie (sam się tym zajmuję, więc kupującemu mogę udzielić odpowiedniego rabatu:)) firma prowadząca tego typu usługi może dobrze zarobić.

Cena: ok. 2500 zł (oczywiście do negocjacji)

Wystawiam faktury VAT - w tym przypadku jest to cena netto.

Zapraszam - wawrus.szczecin@gmail.com lub 508 052 990.

WAWRUS, Sportowa 2B/4, 73-132 Suchań, NIP: 673-172-03-67, REGON: 320200145

Łukasz

Projektowanie i pozycjonowanie stron www

WAWRUS Agencja Interaktywna

wizytowka_forum.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności