Skocz do zawartości

Zabezpieczenie przed dodawarkami

Rekomendowane odpowiedzi

https://recaptcha.net/ - póki co przynajmniej SEOKat nią zabezpieczony jest nie do przejścia :)

(ostatnio nawet zmienili wygląd tokena)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

General_Depet napisał(a):
https://recaptcha.net/ - póki co przynajmniej SEOKat nią zabezpieczony jest nie do przejścia !!!

(ostatnio nawet zmienili wygląd tokena)

A można prosić instrukcję jak zainstalować to w otwarty.pl mini 2.0?

Zarejestrowałem się na tej stronce, tylko co teraz? Co gdzie wstawić i jak?

godfather2008 napisał(a):

!!! To nie jest kwestia wstawienia, ale implementacji obsługi kodu w sesji....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion napisał(a):

!!! To nie jest kwestia wstawienia, ale implementacji obsługi kodu w sesji....

Jak zwał, tak zwał :D Problemik mam taki, że nie znam się na tym, więc nie wiem jak to zrobić

Xann napisał(a):
zmien adres strony z dodawaniem i będziesz miał spokoj
To na otwarty.pl mini nie pomoże.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Jak zwał, tak zwał !!! Problemik mam taki, że nie znam się na tym, więc nie wiem jak to zrobić
Więc dział zlecenia i $$$

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A jaki jest przypuszczalny koszt takiej modyfikacji?
W granicach 200 - 300 zł powinien się ktoś podjąć...

Jeżeli zależy Wam na wartościowym katalogu, polecam rozwiązanie płatne wpisy (Premium sms) plus moderacja wpisów. Znakomicie się spisuje, a do tego jest jeszcze dodatkowy zarobek z katalogu. Wszystko to i wiele więcej funkcji zostało zaimplementowane np. w katalogu polskich stron.

A możliwości zmodyfikowanego skryptu można sprawdzić w panelu administracyjnym, pod adresem: https://demo.melma.pl/otwarty_admin/

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

• 3 tygodnie później...

Najlepszym zabezpieczeniem jest możliwość dodania w katalogu pola z pytaniem wymyślonym przez autora katalogu.

Żaden robot nie odpowie na proste pytanie z wiedzy powszechnej.

Takie pytanie można by zmieniać co jakiś czas.

Było by super gdyby w kolejnej wersji OtwartegoMini było to dodane jako dodatek lub opcja dla tokena.

To pewnie nawet łatwo zrobić ale ja się na programowaniu niestety nie znam a bardzo bym chciał mieć coś takiego w katalogu mini nad którym właśnie pracuję.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności