Skocz do zawartości

Nowy Wyglad Forum

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe, skoro linki sie pojawiają to bede musiał zaktualizować podpis :P

Ale weszłem właśnie do lofi i zauważyłem pewien błąd. Ten temat ma 3 strony a w lofi pokazuje że są dwie strony?

Jak już zaczeliście mówic o ilości postów:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?&...hotoonly=&st=10

Zobaczie jaka ładna pozycja ;D

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale weszłem właśnie do lofi i zauważyłem pewien błąd. Ten temat ma 3 strony A w lofi pokazuje że są dwie strony?

A ja wszedłem w LoFi i zauważyłem, że to jest wersja okrojona, bez avatarów, podpisów i zbędnych dupereli - dlatego mniej stron zajmuje...

BTW: u mnie ten temtat ma 6 stron, ale to pewnie wynika z indywidualnych ustawień w pk.

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Chyba czas zmienić forum bo ktos tutaj stawia na zysk a nie na przyjemną konwersacje

sorrow, nie do końca rozumiem co ma przyjemna konwersacja do widoczności linków dla botów?

Najprościej mówiąc, jeżeli traktowałeś to forum jako 'wsparcie linkowe' (sic!), to chyba najwyższa pora aby zmienić miejsce 'przyjemnej konwersacji'.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Wydaje mi się, że "Przedstaw Się" jest przydatne dla nowych forumowiczów, bo jak ktoś jest przywitany tyle razy to się czuje lepiej.

Ja nie chce rezygnować z tego działu i w sumie to i tak wątki są zamykane po tygodniu, żeby nie było sytuacji jak kiedyś, gdzie ktoś nowy przywitał kilkaset osób.

Gupio mi trochę się przypominać, ale co tam, proszę nie zapominijcie o cytowaniu selektywnym, w szybkiej odpowiedzi... :)

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności