Skocz do zawartości

Domena .tk czy .com albo .pl

lubicz

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście robię tak:

gdy brakuje mi nazwy, to wklepuję w google tę frazę i szukam inspiracji. Nie znam się na tej tematyce, ale widzę, że często powtarzają się słówka zone, green i life. Pomyśl z czym chciałbyś, aby klienci kojarzyli twój sklep. Nie pchałbym na siłe suplementy, brzmi to niedobrze i jest długie, do tego nie określa jednoznacznie tematyki. Wolałbym już dieta.

I raczej nie brnąłbym w takie zdrobnienia ala witaminki, choć brzmią zabawnie;) wolałbym coś ala prolife albo z zielenią.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Osobiście robię tak:

gdy brakuje mi nazwy, to wklepuję w google tę frazę i szukam inspiracji. Nie znam się na tej tematyce, ale widzę, że często powtarzają się słówka zone, green i life. Pomyśl z czym chciałbyś, aby klienci kojarzyli twój sklep. Nie pchałbym na siłe suplementy, brzmi to niedobrze i jest długie, do tego nie określa jednoznacznie tematyki. Wolałbym już dieta.

I raczej nie brnąłbym w takie zdrobnienia ala witaminki, choć brzmią zabawnie;) wolałbym coś ala prolife albo z zielenią.

Dzięki za porady.

Głowę sobie urywam bo temat trochę trudny, nie chcęjuz kojarzyć sklepu na siłę z suplementami diety do ludzie czasami źle to kojarzą, może zatem

pakiet nowych propozycji:

- dobre-witaminy.pl

- ewitaminy.pl

- e-witaminy.com

- witaminy24.com

- aleja-zdrowia.pl

- aleja-zdrowia.com

- alejka-zdrowia.pl

- alejka-zdrowia.com

Chyba trochę "zdrowiej"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności