Skocz do zawartości

[Startup] RainShop - Oprogramowanie sklepu

Veal

Rekomendowane odpowiedzi

czemu mają służyć Twoje posty zoreander ? czy to ma coś do funkcjonalności tego narzędzia?

- jak jesteś zainteresowany zakupem skryptu sklepu, a może nawet tego skryptu, to może wykorzystaj szanse jaką teoretycznie daje taki temat jakim jest startup, zwłaszcza, że jest reakcja na zgłaszane w nim problemy i może, może dzięki temu wniesiesz do niego rzeczy, które i Tobie się kiedyś przydadzą?

- A jak nie jesteś zainteresowany to nie drukuj tutaj mało ważnych kwestii... :D))

Zobacz jak ładnie poszedł temat SEO Katalogu ;) Generał stanął na wysokości zadania i na pewno bardzo dobrze wykorzystał opinie użytkowników, ale to musza być opinie na temat sklepu a nie wytykanie błędu prawie w kontekście oszustwa :] marketing taki już jest, czasami wodę lać trzeba , a dla mnie jako przyszłego kupca liczy się użyteczność narzędzia a nie to co o nim piszą :]

Nie rozumiem Twojego oburzenia, odniosłem się tylko do tego co zostało napisane w tym temacie i co nie jest żadną wyjątkową nowością a tak jest przedstawione.

A jak nie jesteś zainteresowany

A właśnie, że jestem :D

wytykanie błędu prawie w kontekście oszustwa :]

Skąd Ty mój kontekst wypowiedzi wyczytałeś z chmurek? Gdzie ja coś takiego napisałem?

Więcej luzu panowie, czy na tym forum już nikt nie potrafi przyjąć krytycznej uwagi nie robiąc z tego afery?

...

w takim razie, jesli jestes to skup sie na samym narzedziu a nie trac czasu na marketingowy bełkot, którego jestes swiadom, bo nie bedziesz sprzedawał tego sklepu tylko za jego pomoca:)

wracajac do tematu, Veal, tak sobie myslalem, ze moglibyscie zajrzec na forum sote:) w gaszczu tamtejszych reklamacji itp mozna znalezc baaardzo dobry feedback rynku jesli chodzi o to czego potrzeba w dobrym rozwiazaniu sklepu online:)

Skrypt się zapowiada bardzo dobrze, ale sporo jest do dopracowania - na produkcję się jeszcze zdecydowanie nie nadaje.

Moje uwagi po dodaniu jednego produktu:

- gdy doda się mniejsze zdjęcie, jest ono rozpikselizowane (w kodzie widzę atrybut 0="0" - może to to)

- brakuje opcji usuwania produktu z koszyka w bocznym menu (można dopiero po kliknięciu "Finalizuj" tylko kto będzie chciał finalizować, gdy w środku są nieprawidłowo dodane produkty :crazy: )

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności