Skocz do zawartości

Katalog Stron

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Nie można wyświetlić strony

Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki.

Nie ma co oceniać,

dostaniesz Duplicate Content od googla :rotfl::spam:

Nadal nie działa.

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niestety serwer jest wporządku. ale domena którą mam na az.pl coś nawala, wystoswałem do nich odpowiedniego emaila, ale w weekend chyba nie pracują, i nie dostałem narazie żadnej odpowiedzi.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Już działa, zapraszam do dodawania stron i oceny :)

A modertorów prosze o wyczyszczenie temat z wpisów, że nie działa, jeśli to jest mozliwe.

Pozdrawiam,

MAR.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Już działa, zapraszam do dodawania stron i oceny ;)

Masz nadal coś nie tak - bo faktycznie nie działa:).

Teraz brak pliku index.html

Masz taki komunikat:

---------------------------------

Aby zmienić tę stronę, wgraj pliki swojej witryny do katalogu public_html

---------------------------------

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Działa cały czas, i nawet strony przybywaja w katalogu :)

No to nie wiem.

Mam to samo co napisałem wcześniej pod : IE : FF : Opera.

Komunikat az.pl

Problem w sumie dotyczy parkowania domeny - chodzi o index.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Działa, dostałem patriotyczną odpowiedź:

Problemy mogły w takim razie wynikać z  tego, że dodawaliśmy nowy serwer dns do obsługi naszej domeny, jednak już nie występują i nie powinny się powtórzyć.

Więc, mozna dodawać i oceniać :)

• 1 miesiąc temu...

Witam,

Katalog Stron po 2 miesiącach funkcjonowania został obdarowany PR3, z 13,500 zindeksowanych podstronami. Aktualnie katalog został wzbogacony o wyświetlanie PR oraz miniaturki (dla stron w DMOZie). Katalog jest niemoderowany, ale często sprzątany, tak więc strony łamiące regulamin są całkowicie usuwane z katalogu.

Więc zapraszam wszystkich do dodawania stron, kto jeszcze nie dodał, jak również kolejne uwagi mile widziane.

Katalog zajmuje 2 miejsce na frazę Polski Katalog Stron oraz 48 na frazę katalog stron.

:)

Pozdrawiam,

Mar.

Witam,

.. i bardzo mnie to cieszy, mam nadzieję, że tendencja dalej będzie wzrostowa.

A dziś katalog przekroczył 2000 wpisów. Z tej okazji wprowadziłem kolejne zmiany:

- graficzny PR,

- podział na podstrony, (starze wersje qlWeb nie mają)

- zgłaszanie niedziałających linków

- miniaturki stron

przykład

Pozdrawiam,

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności