Skocz do zawartości

Katalog Stron

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

- graficzny PR,

- miniaturki stron

Mimo, że to qlweb - jednak sie różni... pochwalić warto!

Mogłbyś do wartości PR dopisać jednak wartość numeryczną, nie zawsze chce mnie się liczyć kwadraciki ;).

Rozumiem, że miniaturki są robione tylko dla stron, które są w DMOZ ?

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mogłbyś do wartości PR dopisać jednak wartość numeryczną, nie zawsze chce mnie się liczyć kwadraciki B).

To tylko licznenie do 10-ciu. A dla leniwych wystarczy najechać na obrazek ;)

Rozumiem,  że miniaturki są robione tylko dla stron, które są w DMOZ ?

98875[/snapback]

Tak, narazie takie rozwiązanie, nie obciąża ono lokalnego serwera. Wykorzystywany skrypt Thumbshots.org

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Raczej miniaturki sa dla stron, ktore w Dmoz maja miniaturke :) Kilka znanych mi stron jest w Dmoz i w Twoim katalogu, ale nikt nie ma miniaturki.

Dodatkowa rzecz, ktora jest przydatna a nie ma raczej tego w qlWeb to mozliwosc szukania wg adresu url strony.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Katalog OK - brakuje mi wyszukiwania po adresie url strony. Wyszukuje jedynie po nazwie i opisie.

78397[/snapback]

No i się doczekałeś :)

Ale ja jestem leniwy (wygodny) proszę więc o to PR  :spam:

98977[/snapback]

Takie ładne oczy masz, komu je dasz.. upss to nie ta bajka. Takie oczy masz, więc wszystko powinieneś wzrokiem objąć, no ale dla leniwych już też jest.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

No i się doczekałeś  :spam:

No teraz jest super :)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

• 4 miesiące temu...

No i niektórzy się doigrali, wchodzę sobie do kategori noclegi, a tam: opisy gg, aliasy, dody elektrody, więc jak się nie zabrałem za usuwanie... to prawie nic nie zostało... :D

Brawo dla pomysłowych... teraz mam czas i posypią się kolejne wpisy, niech sobie ludzie nie myślą, że ze mną tak łatwo. Każy umie czytać, więc widzi gdzie dodaje stronę, zła kategoria wpis znika z całego katalogu. Mój katalog, moje prawa!

Co do umiejętności czytania, też są z tym problemy, już mnie szlak trafia jak do moderowanego spisu katalogów, dostaję po 10 wpisów które nie mają nic wspólnego z katalogiem... pomocy bo nie wytrzymam!

EDIT:

I zachęcam do dalszeg oceniania mojego skromnego katalogu, co jeszcze zminić, poprawić itp.

Mar.

Każy umie czytać, więc widzi gdzie dodaje stronę, zła kategoria wpis znika z całego katalogu. Mój katalog, moje prawa!

Mar, nie bądź zbyt ostry bo podczas dodawania czasem są wpadki.

Jak wpisuje w qlwebach np. słowo 'aktualności' by znaleźdź odpowiednią kategorie to widze 5x aktualnosci. Z czego jedna w sportach inna w muzyce itd. Czasem to poprostu pomyłka :)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

• 2 miesiące temu...

Witam, trzeba być ostrym, taki dzisiejszy świat.

Katalog dziś przekroczył 10000 wpisów :)

Z tej okazji katalog przeszedł trochę modyfikacji, został poprawione tytuły podstron, pojawił się dodatkowy wartościowy link na podstronie wpisu, a nie tylko jak dotychczas w podkategorii, miniaturka strony. Dałem też linka do każdej podstrony, by G. nie musiał długo szukać...

Ponadto katalog teretycznie nie jest moderowany, ale często tam zaglądam i jak pisałm wyżej strony niespełniające regulaminu są usuwane.

Pozdrawiam i zachęcam do dalszej oceny...

Mar.

• 2 tygodnie później...

Witam, od wczoraj spamerzy nie dają mi życia, więc musiałem zrobić w moim starym qlWebie tokena. Nie jest on taki jak wszędzie, robiony na poczekaniu..jak jest nieczytleny proszę pisać.

Myślę, że indywidualne zabezpieczenia przynajmniej

na chwilę dają mi spokój.

P.S. Google wziąl się po ostanich moich przeróbkach do roboty, 16 maja było około 33k podstron, a dziś katalog ma 71,900 podstron.

Tutaj piszę kto spamuje.. :o

;)

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności