Skocz do zawartości

Real-time SERP

Good spam is a good spam

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos zaglebial sie w zasade dzialania nowego algo determinujacego ktore swiezo zaindeksowane wyniki powinny byc wyswietlone jako real-time wyniki nad statycznymi wynikami w serpie?

Poczatki albo byly widoczne poprzez wskakiwanie public releasow do top5 i ostatnio pojawiajace sie tu i tam AJAXowe boksy samoupdatujace sie (glownie w wyniki z twittera - co jest dosyc zrozumiale;).

Pomijam autorytet stron uwzglednianych w live search, chodzi mi o czysta ocene tresci (paragrafu) i eksponowanie slow kluczowych. Na razie testowane to jest randomowo na rozne frazy/DC i ludki robia wielka tajemnice + wielkie halo. Moje finalowe pytanie jest - czy tylko ja mam wrazenie, ze nic specjalnego za tym nie stoi a jedynie G zaczyna sie obawiac o przejmowanie rynku przez facebooki, twittery i inne cuda a caly algo opiera sie na kolejnosci pojawiania nowej tresci pod dane slowo na stronach z odpowiednio wybranej grupki?

peace

No i znowu zmiany ;] Bedzie sie dzialo... hehehe ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności