Skocz do zawartości

Katalog.Money.pl

Katalog.Money.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

No proszę katalog Money zaczął się katalogować. Może przynajmniej złapie trochę mocy. Szkoda, że sami kasują za wpis nie wiadomo ile a dodają darmowe wpisy. W dodatku ze skopiowaną tą samą treścią kilka razy. Widać 400 znaków to dla ich seło szpeca za dużo. Wpisy idą do kosza ale brawo za chęci!

No proszę katalog Money zaczął się katalogować. Może przynajmniej złapie trochę mocy. Szkoda, że sami kasują za wpis nie wiadomo ile a dodają darmowe wpisy. W dodatku ze skopiowaną tą samą treścią kilka razy. Widać 400 znaków to dla ich seło szpeca za dużo. Wpisy idą do kosza ale brawo za chęci!

Dziękujemy za informacje z "pierwszej ręki" - osoba od katalogowania i pisania tekstów poniesie konsekwencje.

Raport Interaktywnie.com: Marketing w wyszukiwarkach [pdf]

Powiało grozą ;)... biedny pracowniku - strzeż się!

Ja tam jednak wole chyba "domowe" katalogi ludzików z PIO...

lepsza jakość, mniejsza cena (free?) i brak wychodzących linków jak w farmie... Dzięki nie skorzystam ;)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Kurde biedny katalogujący:( Następnym razem o drugiej w nocy jak coś będę pisał muszę się dwa razy zastanowić. Z drugiej strony on nie szanował mojej pracy, więc lekka reprymenda mu się należy.

• 8 miesięcy temu...

No i dostałem przypomnienie o wygasającym wpisie...

Widzę, że katalog się rozwija - na podstronie z moim wpisem są już 132 linki zewnętrzne (w tym 11 poza money.pl).

Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby, ale chyba nie liczycie na to, że forumowicze będą przedłużać wpisy po prawie 30 zł/rok w tym katalogu...

Gdyby nie ten ogrom linków lub wygórowana cena katalog byłby nawet nawet (podstrona wpisu bez dodatkowego podlinkowania ma PR 4 - chociaż patrząc po linkach kierujących do katalogu to się trochę dziwię).

Wasz cyrk i Wasze małpy, ale przy takim serwisie jak money.pl można było zrobić lepszy katalog i pewnie również bardziej dochodowy (nie świecący pustkami w większości podkategorii).

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

też dostałem:) musicie chyba znów zrobić tu jakąś akcję promocyjną tym razem dla przedłużających wpisy, bo sporo ich pewnie wyparuje.

Tak na marginesie czym te faktury na 29,90zł wysyłacie że aż 5zł netto (!) za to liczycie? Pomijając wszystko inne taką fakturę chyba macie obowiązek wysłać a żądanie za to dodatkowej kasy to przegięcie. Nie stać Was na znaczki?;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności