Skocz do zawartości

Przyszłość SEO? 2010 rok, a wszystko ciągle stoi w miejscu...

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Swojego czasu napisałem pewien generator treści, którego teksty nie różniły się bardzo od tych pisanych przez człowieka
No to jesteś geniuszem, bo jak dotąd nikomu się to nie udało :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

oficjalnie nie... i wiem, że nauka maszyny pisania po ludzku nie ma zbytnio sensu bo było by to "troszkę" pracochłonne, lecz nie na tym opierała się moja maszyna :)

A co do pomysłów chciałbym stworzyć system polegający na symbiozie twórcy i użytkowników ;) Mam już kilka koncepcji ale póki co nie chcę ich publicznie zdradzać..

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Jak odkopię generator, wygeneruje kilka przykładowych tekstów i podeślę. Poza tym tego typu wypowiedzi nic nie wnoszą do tematu...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Poza tym tego typu wypowiedzi nic nie wnoszą do tematu...
Tak samo ja Twoja informacja o tym :(

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Temat raczej powinien brzmieć: "Co wyprodukować żeby zarobić na pozycjonerach..."

Bo wszelkie narzędzia zwiększają tylko koszt pozycjonowania. Co z tego że jest super dodawarka do miliona katalogów z pr5 skoro wszyscy pozycjonerzy taką mają? No właśnie nic. Każdy się doda i serpy bez zmian.

Także jak dla mnie to powinno się skasować te wszystkie dodawarki i by było to samo a taniej.

Za przeproszeniem, co Ty Tomahawk za nonsensy tu wypisujesz :(

Tomahawk

- twoja ilość postów niedużo ma chyba wspólnego z wypowiedzią... Narzędzia pomagają tylko pozycjonować. Np. trzeba się trochę napracować, żeby napisać porządny artykuł o stronie do precla. Gdyby ich nie było trzeba by rejestrować się w każdym katalogu osobno, klikać 1000x więcej lub obgadywać sprawę zamieszczenia linku na innej stronie z jej właścicielem co by pewnie zajęło trochę czasu gdyby nie było SWL'i.

Co mi daje....

- dużą oszczędność czasu

- wygodę dodawania do kaatlogu

- informacje gdzie zostało dodane

- listę katalogów, precli;

itd...

Czy Ty myślisz, że wszyscy którzy zajmują się szeroko pojętym pozycjonowaniem pozycjonują klientów o z tej samej kategorii branżowej :(

Poza tym takie jest prawo rynku i biznesu gdzie jest popyt tam jest podaż...

Narzędzia pomagają tylko pozycjonować. Np. trzeba się trochę napracować, żeby napisać porządny artykuł o stronie do precla. Gdyby ich nie było trzeba by rejestrować się w każdym katalogu osobno

Ale pomagają też konkurencji!!!

Co z tego że zamiast jednego artykułu dziennie dodam 100 razy więcej skoro konkurencja również doda 100 razy więcej niż by dodała nie mając dodawarki?

@Tomahawk - Nie che mi się wdawać w tak nonsensowne dywagacja, ale przy Twoim podejściu, to ludzkość była by o krok od drzewa z którego zeszła...

@Tomahawk - Nie che mi się wdawać w tak nonsensowne dywagacja, ale przy Twoim podejściu, to ludzkość była by o krok od drzewa z którego zeszła...

Wiesz w wielu innych krajach nie stosuje się takich wspomagaczy jak dodawarki i są one dużo bardziej rozwinięte niż Polska...

Nie umiesz odpowiedzieć na pytanie to się nie udzielaj. Jak Ci się nie chce to też nie pisz. Jesteś nieobiektywny bo sam robisz takie narzędzia i na tym zarabiasz.

Nie wiem jak ma związek moje podejście do dodawarek z ludzkością. Może takie że jakby wszyscy mieli tego typu rzeczy gdzieś to nie miał byś co robić

@Nie umiesz odpowiedzieć na pytanie to się nie udzielaj.

Odpowiedziałem ci na pytanie "Co Ci daje dodawarka", nie moja wina, że tego nie rozumiesz....

@Nie umiesz odpowiedzieć na pytanie to się nie udzielaj.

Odpowiedziałem ci na pytanie "Co Ci daje dodawarka", nie moja wina, że tego nie rozumiesz....

Acha... no luzik. Robisz postępy. Niedługo będziesz umiał doczytać do końca zdania i odpowiesz na moje pytanie.... Bo ja pytania "Co Ci daje dodawarka" nie zadałem. Ale próbuj dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności