Skocz do zawartości

Przyszłość SEO? 2010 rok, a wszystko ciągle stoi w miejscu...

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze mówisz, przy nauce generatora można by podzielić w jakiś sposób tematycznie bazę, żeby nie tylko zdania wyglądały w miarę spójnie, ale i cała treść. A gdybyś taki generator już stworzył nie musiałbyś go nawet sprzedawać tylko trzepać traffic i $ z wygenerowanych stron. Nie lada wyzwanie Cię czeka, ale możesz być pewien że warto!

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A gdybyś taki generator już stworzył nie musiałbyś go nawet sprzedawać tylko trzepać traffic i $ z wygenerowanych stron.

To po tylko ta filozoficzna dysputa o przyszłości SEO panie autorze?

Żeby zrobić generatorek idealnego contentu, pochwalić się i mieć w du**e całe PiO?

Nie lubie enterso ale napisał bardzo mądre zdanie: poświęciłem kilkanaście minut na czytanie tego wątku... i bardzo żaluje :P.

@BlackSEO ja mam wrażenie że chcesz sobie postukać z kimś z nudów a nie prowadzić merytoryczną dyskusję.

W tym temacie póki się dyskusja o jakiś broniach palnych, dodawarkach ,naszej klasie przewinęła coś tam o generatorze ale jak już padł pomysł to sam autor pisze "nie nie dziel się , nie proś o pomoc, zrób to sobie sam i miej gdzieś innych :) "

A ja mam wrażenie, że temat ten należało by już zamknąć bo i tak żadne konkretne pomysły się nie pojawiły, myślę powoli nad strukturą nowego systemu, który byłby przyjazny dla wszystkich - nie tylko dla pozycjonerów. Czy okaże się czymś godnym uwagi? - wyjdzie w praniu.

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Oby nie był taki jak maxpress którego wrzuciłem gdzieś do archiwum po dwukrotnym użyciu. I mylisz się @tomek_25, w temacie chodziło o podesłanie pomysłu na coś innowacyjnego, łatwego i broń boże nie czasochłonnego w realizacji, co pozwoli autorowi zarobić na pomysłodawcach.

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

Off topic straszny się robi, ale wytłumaczę Ci na czym polega moc automatów, dodawarek czy jak tam zwał na prostym przykładzie...

Jak wiadomo człowiek pewnego razu przypadkiem wynalazł broń palną. (...)

Twój przykład nie uwzględnia jednego: od pierwszego zdania zakładasz w nim szkodliwe i autodestrukcyjne zjawiska. Takim samym szkodliwym tyle tylko, że na mniejszą skalę zjawiskiem jest pozycjonowanie (czytaj: zaśmiecanie eteru wszelkiego rodzaju śmieciem, które ma na celu wypromować określoną stronę, w proporcjach 10000:1 (?)). Fakt, że wyszukiwanie w sieci zdominowała jedna wyszukiwarka (komercyjna, globalna firma) jest czymś baaaaaardzo niepokojącym i szkodliwym, efektem tego między innymi są absurdalne zjawiska, takie jak generowanie "treści", powielanie ich w nieskończoność... czyli właśnie pozycjonowanie.

Wracając do pierwszego zdania: tak nie powinno być.

A pomysł na SEO 2010 ? Powiem w skrócie: Skuteczna Eliminacja Oligopolu ;-)

• 3 tygodnie później...
Powiem tyle, że jeszcze w tym roku czeka premiera nowego systemu pozycjonującego, jednak więcej zdradzić nie mogę. Oczywiście oprócz tego, że to nie kolejny swl :) .

Oby tak dalej - dobrych rozwiązań nigdy za wiele ale niestety falstartów tutaj na PiO było wiele i jeszcze więcej tak więc prosimy zrób dobry produkt i się nim pochwal bo inaczej tylko stracisz kasę i czas, a jak wiemy czas to pieniądz i tylko go ubywa nigdy nie przybywa

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Pochwalę się wtedy gdy będzie na półmetku, inaczej konkurencja pochłonęła by projekt.

Ogólnie produkt, a dokładnie system będzie umożliwiał zdobywanie naprawdę wartościowych linków do strony, zgodnie z zaleceniami Google (brak jakichkolwiek śladów manipulacji), a zarazem tworzone półautomatycznie zaplecza pod system będą wartościowymi stronami/portalami/forami.

Całość ma działać na zasadzie: "Czasami lepiej poświęcić 10 minut i zdobyć wartościowy link, niż minutę i zdobyć 10 linków z zaplecz".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności