Skocz do zawartości

Darmowe rozpatrzenie wpisów dla stron z PR>0

jun_dymek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od dziś darmowe wpisy w Katalogice są dostępne dla stron z PR>0. W niedługim czasie będzie tak też we Wzroście i Grubasie. Nie robię tego żeby pokazać, że katalogi są lepsze z uwagi na PR (same miały jeszcze niedawno PR0). Prawda jest taka, że część osób zakłada strony z myślą o szybkich zyskach i te strony niedożywają nawet updatu PR. Strona posiadająca już jakikolwiek wskaźnik powyżej 0 daje nadzieje, że nie zniknie szybko z sieci i jej właściciel dba o nią.

Wcześniej sam się denerwowałem jak katalog nie przyjmował moich niektórych stron (kłania się np. Elsto:)), ale teraz patrzę na to trochę z innej strony.

Chętnie wysłucham zdania innych na ten temat.

Pozdrawiam i zapraszam do dodawania wartościowych stron z poprawnymi gramatycznie opisami (kropki, przecinki, małe, duże litery, polskie znaki - w podstawówce chyba tego dalej uczą:)).

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Super. Szkoda jednak, że nie wiadomo kiedy.

Naturalnie napiszę o tym na tym forum :(

Pomysł znacząco utrudniający życie, osobą chcącym dodać wpis do Twoich katalogów. Jak nie mogę dodać strony do danego katalogu, to pomijam go. Zapominam i nie wracam. Szczególnie jeśli katalog nie prezentuje dużej wartości SEO.

Przykro mi, że tak to odbierasz. Ja na przykład jeśli na pierwszy rzut oka widzę, że katalog ma wartość to wracam do niego za jakiś czas i dodaję stronę jeśli spełnia już kryteria lub płacę za wpis jeśli uznaję, że mi się to opłaci. Np. do wcześniej wymienionego Elsto wróciłem jak tylko był update PR i nie żałuję.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Nie tylko on tak odbiera - ja też. Zapominam całkowicie o takim katalogu, bo nawet nie zapisuję sobie jego adresu...

Pożyjemy, zobaczymy jaki będzie skutek zmian. Myślę, że wiele osób jednak wróci po jakimś czasie. Czas pokaże czy obrany kierunek był słuszny.

• 4 tygodnie później...

Jeśli uważasz, że PR jest dla mnie mega wykładnią wartości strony to się mylisz, ale wydaje mi się, że ta dyskusja jest zbędna. Jeśli według Ciebie moje katalogi przedstawiają jakąś wartość to się dodawaj, jeśli jest inaczej to nie - proste. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności